20200416

Marketplace empresarial Covid-19 d'ACCIÓ

Data Estel·lar rebuda Dijous 20200416



Marketplace empresarial Covid-19 d'ACCIÓ

Accio10 es un organisme de la Generalitat de Catalunya que, per fi, s'ha posat en marxa pero connectar proveïdos y compradors, ja que no és capaç la Generalitat de produir absolutament res.




Aquesta eina s'ha convertit en la plataforma de referència per a les empreses de Catalunya per pal·liar els efectes de la crisi amb centenars d'ofertes disponibles al teu abast.
Totes elles provenen d'empreses que han ofert la seva tecnologia, materials o capacitat de producció, no només per als centres sanitaris sinó per a tot el teixit empresarial.
El Marketplace, que creix i evoluciona de forma constant, permet cercar les ofertes en funció de la seva especialitat i buscar-les per categories (SÓN ENLLAÇOS: )

A més, davant el creixent volum d'ofertes, hem incorporat un cercador amb el qual es poden trobar ofertes per àrea geogràfica (del Vallès Occidental o de Tarragona, per exemple) o per productes concrets (termòmetre, adhesius, telemedicina, tests ràpids o videoconferència, per exemple).
Col·laboració. Talent. Creativitat. I molta generositat. Aquests han estat els ingredients que han convertit el Marketplace empresarial Covid-19 en una referència i on més de 1.500 empreses ja han ofert les seves solucions. Repassa'n les ofertes!