20200422

Liderazgos y Covid-19

Data Estel·lar principis de març 20200422

A principis o mitjans de març de 2020 ja vaig sol·licitar, com es pot llegir en aquest blog contínuament, una anàlisi crítica de la situació i de la gestió d'aquesta omnicrisi del Covid-19 o SARS Covid-2.


Per fi, i dues o tres setmanes després d'haver plantejat al COLPIS una anàlisi dura i similar, Ideograma CIDOB, de manera tova (perquè és un organisme politic, polititzat, que cobra de les institucions, que està farcit de gente de partits, i perquè els investigadors, decisors, professorat són, en tota la universitat, d'orígens partitocràtics).


El mètode d'aquest tipus d'analistes és sempre el mateix: en comptes de ficar-se amb el que diuen els de la tele, solen tirar patapum cap amunt, amb to de veu calmat, paraules d'ample abast i poc concretes amb coses que semblen dades (també a Àustria i Alemanya han tingut problemes de recompte com a Espanya). Pocs noms propis i molta paraula general. Això és típic d'aquestes meses rodones. En ple ABRIL 2020, demanem contundència. 

Si no tenen temps ni per respondre en un vídeo, una horeta, que veuen 200... ja m'estic cansant del youtube i de com està tothom gestionant els vídeos d'internet. Vinga, 3 hores.

Ara bé, és la cosa més interessant que hem pogut sentir fins ara:

 Liderazgos y Covid-19 per Ideograma Covid-19: