20200513

Dos consellers perillosos: un contra les treballadores precàries i l'altre que menteix sobre l'Administració Electrònica

Data Estel·lar hipòcrites Dimecres 20200513

20200513: un altre dia històric a la Història de Catalunya. Però històric de veritat, no de banderes, senyeres, llaços i altres burgesades. 

És el dia que comença malament una Preinscripció d'ensenyaments obligatoria que NO s'hauria d'haver fet. 

Algunes coses que sabem: 

-La preinscripció és telemàtica.
-No funciona la sol·licitud telemàtica.
-Les xarxes informàtiques es tallen.
-Tothom té problemes, excepte que comencis a les 5 del matí.
-Cal enviar la mateixa quantitat de documents escannejats o fotografiats que si fossin a mà.
-La informació està amagada: a la sol·licitud només parla de DNI i Llibre de família i altres documents per circunstàncie que donen punts (que ja és ridícul en un moment de màxima gravetat sanitària i col·làpse del sistema administratiu). En realitat, calen TOTS aquests documents:

-DNI/NIE de pare, mare, tutor, tutora.
-DNI/NIE de l'alumne/a a matricular. Per tant: DNI DE TOTA LA FAMÍLIA.
-Llibre de família: full del pares i full del fill/a. O partida de naixement.
-Carnet de vacunacions.
-Tarjeta Sanitària Individual.

-Només serà presencial la preinscripció amb cita prèvia i només durant 4 dies en només 4 hores: per tant, el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha optat per fabricar més contagis perquè tothom s'apinyarà a les escoles o instituts o altres centres educatius... perquè poca gent podrà fer el tràmit telemàtic perquè els ordinadors moren, estan les xarxes col·làpsades i les webs institucionals de la Generalitat SEMPRE HAN ESTAT INSUFICIENTS.  Perquè hi ha molta gent que no té ordinador o no té habilitat o la pàgina no funciona en absolut o no funciona bé o no s'entén un borralls ("germans al centre) o està pegada una sol·licitud "per internet" a una altra "presencial" que sí que es pot descarregar... i, a més, està previst, indecents! un tràmit posterior de matriculació: penseu fer anar les famílies a les escoles a dur més papers quan no sabeu ni si es podrà començar el curs al setembre? Esteu tan bojos i esteu tan allunyats de la realitat social, humana, sanitària com es podria esperar o inclús més encara: viviu al vostre món de meravellres i desconeixeu la realitat del dia a dia. Quina vidorra on només un tuit és un gran problema!

                       

   
   

       
           
       

          
            Gemma Nierga entrevista Jordi Puigneró 13/05/20
       

   


 

De xuleria n'hi ha molta: d'eficàcia i eficiciència, ni gota.

Aquí, declaracions de Puigneró: un conseller perillós que diu que l'Administració Electrònica funciona bé, un fabricant de noves formes d'esclavitud en forma de Burocràcia Informàtica.

Que li diguien a qui sap que té problemes per un volant de convivència (per cert, necessaria si l'adreça del DNI no coincideix amb la real). 

Que li diguin a qui no li han contestat que el carnet de família nombrosa (bo social electricitat, punts preinscripció, etc.) ha caducat, quan han dit que queden prorrogats. Els aplicatius i la burocràcia humana no ho vol entrendre.

                       

   
   

       
           
       

          
            Sindicat. Economia. Anàlisi d'actualitat.
       

   



I així es pot seguir... però hem de continuar amb l'altre: en una entrevista les Kellys (defensores de les treballadores precàries de la feina) diuen el següent, que ens creiem perquè passa amb tot:

1.-No els informat.
2.-No els han pagat.
3.-No els consultat sobre la neteja.
4.Sospiten que els donaren el pitjor material protector.
5.-El conseller els va dir que no li donava la gana de posar en marxa un protocol d'actuació ja existent.
6.-Els sindicats majoritaris són uns venuts.

Per si algú dubta del Govern dels Inútils, de la Burocràcia dels Incapaços, de la Nul·litat Institucional Catalana, aquí teniu un parell de casos. No són els únics: tant per sobre com per sota, una munió d'alts i mitjans càrrecs a quin més inútil gaudeix de molts diners per seguir escampant la inutilitat administrativa y la mala gestió pública amb decisions, en el millor dels casos, inanes, i en l'habitual, lesives de drets, molestes, cansines i totalment fora de lloc en temps de Covid-19, quan tot, des dels pagaments a treballadores precàries com l'actuació amb mà ferma contra les empreses que han despatxat gent indegudament, com els tràmits d'accessos a centres educatius haurien d'haver estat, uns ràpidis, d'altres alleugerits i els tràmits (ja hem parlat dels impostos, doncs també preinscripcións), suprimits o simplificats.