20200320

Autoformació

Data Estel·lar autoformativa Divendres 20200320

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya posa a disposició de molta gent, però bàsicament treballadors públics, una llista de possibilitats d'autoformació.

Siguem clar: tot això ho tenim més que pagat amb impostor. I en un moment com l'actual, amb el confinament, més que mai, tot això ha de ser ALLIBERAT I RESTAR AL SERVEI DE TOTA LA POBLACIÓ. 

DEMANEM A LA GENERALITAT DE CATALUNYA que alliberi tots els enllaços formatius si és que realment consideren que la Cultura y la Formació ha d'arribar a tota la població.


Posem els enllaços que hem trobat a veure si us serveixen, mentre arriba la lògica i positiva resposta del conseller Josep Bargalló i del president Joaquim Torra, que fem extensiva a la resta de departaments, amb documents i formacions variades, així com a la resta d'Administracions Públicas d'igual o inferior àmbit territorial i/o competencial, com la Diputació de Barcelona, en el benentès que "alliberar" incorporar la dada de "publicitar l'alliberament", tot en el marc de l'Administració Oberta i de les mesures greus pel confinament i l'Estat d'Alarma. A veure si podem fer canviar el xip, fer un clic al cervell, d'una quantitat suficiente de població que faci donar un sotrac cap amunt de la societat i de les tecnologies properes (no parlo de llençar coets)

Un que m'han enviat d'un altre lloc, una empresa de curso de pagament però que també n'ofereix alguns de gratis: Crehana. Compte que no sigui com l'antic AulaFacil que començaves un curs gratis y es quedava aturat si no pagaves, com fan els diaris xungos actualment (El País, ABC... l'Ara ja ho feia de bell antuvi)

Actuació extraordinària: recursos per al professorat. Activitats d'autoaprenentatge




5 programas gratuitos para dibujar Manga


Cal tenir una mica de perspectiva.


I cursos d''alemany, que és l'idioma més parlat a la Unió Europea, primeríssima potència econòmica, financera, industrial, comercial i amb una creixent influència cultural (editorials, aquelles pel·lis d'hotels, herències i malalts...):