20210412

500000€ i 500000€ i .... El cost de la ignorància

 Data Estel·lar lindoignorito Dilluns 20210412


Pujada de sous dels treballadors públics de més avall amb sous de "llindar de pobresa": 0.9%

Mentrestant, a les alçades:


El Crític.cat 20210324 Alts càrrecs del Govern han fet cursos i màsters a l’ESADE i a l’IESE pagats amb diners
públics

Durant els últims 10 anys, la Generalitat ha finançat amb diners públics un mínim de 325 formacions i cursos a 185 alts càrrecs del Govern, consellers i personal eventual de confiança. Des del 2010, el cost de tots els estudis sufragats ha ascendit a un total de 510.000 euros. Aquesta xifra inclou des d’entrenaments d’anglès fins a cursos per millorar les habilitats comunicatives. 64 d’aquestes formacions han estat impartides a les escoles de negocis privades ESADE i IESE, incloent-hi 17 màsters en Direcció Pública, i se n’han beneficiat 57 alts càrrecs, principalment secretaris i directors generals del Govern. 

NO SONA BÉ: a qualsevol mindundi per descarregar camions l'obliguen a saber anglès: a ells els hi regalem els cursos d'anglès. Es fa el mateix amb les fundacions (les ETTs de luxe dels polítics i pous negres de diners públic amb incidència negativa o gens positiva per a la població).


En el cas dels consellers d’ERC, els estudis sufragats no són màsters o postgraus, sinó els entrenaments d’anglès que han rebut els responsables d’Exteriors Ernest Maragall i Bernat Solé o l’exconseller de Justícia Carles Mundó. Sí que hi ha, però, alts càrrecs d’ERC que han cursat màsters a l’ESADE. És el cas de Patrícia Gomà, actual secretària general de Justícia, que ha cursat un màster en Direcció Pública de 14 mesos en aquesta escola de negocis valorat en 13.410 euros. Gomà, que també va ser diputada al Parlament, és funcionària del cos superior de la Generalitat de Catalunya.

 

Entrenaments personalitzats en anglès 1,560 €

Entrenaments personalitzats en francès 1,500 €

Estratègies d'innovació i lideratge per la gestió pública 1,500 €

Classes de llengua anglesa personalitzades 2,166 €

2018033 Curs intensiu d'anglès nivell B2 Oxford House

Així doncs, la Chacón Delgado, Mercedes del Departament d'Empresa (on l'haurien agafat mai sense anglès) i de [absolut des]Coneixement no tenia ni el First i allà està, cobrant com si fos la millor. 

En comptes de contractar politòlegs/gues: agafen a un tal Mas Lloveras,Carles i li regalem; 630001/2017 Màster en Direcció Pública 3,600 €.

 

Etcètera, etcètera... durant 66 pàgines del reportatge, i això perquè hi ha transparència.

A més.l'altre mig milió d'euros llençats a l'espai i un altre explotat a l'espai. 

Com que no hi ha problemes, com que no hi ha gent preparada, com que ells no cobren molt per pagar-se les coses, com que no són de famílies benestants...

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡Y eso, siendo tontos, que si llegan a ser listos... Jajaja
carlos