20210315

Preinscripció 2021: I la Generalitat va inventar LA CUA ELECTRÒNICA DE TRÀMITS

 Data Estel·lar menjatarros Dilluns 20210315

Preinscripció 2021: I la Generalitat va inventar LA CUA ELECTRÒNICA DE TRÀMITS

Del 15 al 24 de març cal fer la preinscripció d'alumnes de P3, P4, P5, Primària i ESO a les escoles i instituts de Catalunya.

Enguany, serà telemàtic, cosa que ja van intentar l'any anterior. No han explicat ni saben com serà. El mantra: "serà molt fàcil". 

Entrem per comprovar com és i descobrim que la Informàtica de l'Administració Pública i dels bancs i de les empreses de gas, electricitat i demés han optat per traslladar la feina a l'exciutadà, que és el ciutadà que ja no té drets i al qual se li obliga a tenir un mòbil potent, quan no és obligator-hi tenir ni telèfon mòbil ni fix, ni els lliura l'Estat, cal saber correctament l'idioma, les expressions formals I SABER FER ÚS DELS TRÀMITS ELECTRÒNICS. 

 

ARA ET TROBES A LA CUA. 

Usuaris 218. Entrarás en 3 minuts. Fem això a les 9h21'. Podem acreditar que en anys anteriors ja hi havia sol·licituds fetes o en actiu de manera presencial.

DESPRÉS TINDRÀS 10 MINUTS PER ACCEDIR. Vol dir que, si el nen plora, si truquen a la porta de casa, si la connexió elèctrica, electrònica, el servidor de la Generalitat, la connexió telefònica, etc, fallen: a fer cua un altre cop. Cosa que mai no passa presencialment,


Per tant, ara sabem la insistència durant els any 1980 i 1990 i 2000 per tal que estiguéssim BEN FORMATS: PER TENIR MÀ D'OBRA GRATIS QUE TREBALLÉS PER ALS DE LES POLTRONES.

 En accedir a la web ens trobem amb el formulari:MENTIDA. 

Ens trobem a una llarga cua electrònica que diu que ens atendran -mentida: ho fas tu sol- d'aquí a 20 minuts, per exemple.

PER TANT, CAL QUE SIGUI GENT RICA, AMB MOLT DE TEMPS LLIURE, o en atur i sense problemes, amb mainadera per no estar tractant amb el fill o filla, objecte, per cert de la preinscripció. Mares i pares sense fills: aquesta és la vostra preinscripció. O que els fills i filles estiguin drogats durant hores o a la "guarde". I el pare o mare: que no treballi, perquè això és un tràmit no curt però que, a més, cal estar atent a veure si funciona. No guanyes temps. Perds drets de ciutadania (gràcies, govern i partits catalans de tot tipus). No t'atenen. I, en cas de tenir sort, qui t'atendrà no podrà accedir a la teva sol·licitud de manera directa.



 Evidentment, altres consultes, qüestions d'interès per a familiars o per a l'escola queden fora de tot el tràmit. 

La situació és totalment rígida contra els interessos educatius.

Deixa en situació pre-privatitzadora de tot el servei administratiu: baixar encara més els sous, eliminar drets laborals, tenir a un teleoperador des de Vallecas per atendre el servei de tota Catalunya subsubsubonctractat a sou d'una gran empresa franquista alhora que afí al règim.

No són les noves tecnologies. No és el futur: és la lluita contra la Gestió Pública en el marc de la gestió antidemocratitzadora.


Al final, hi haurà repartiment de medalles per a ells mateixos.

A la Maginoteca posem el poc pensament crític que hi ha sobre Ciència Política i Gestió Pública a Catalunya.

Nota: al dia següent van millorar una mica l'accés. 

Per cert, fins a la quarta pàgina no saps quins documents cal tenir escannejats per adjuntar-los.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues vete extrapolándolo al resto del país...
carlos

maginelmago ha dit...

No, si ya...