20210310

No lliureu els Premis Alfons Ortuño

 Data Estel·lar gestionada Dimecres 20210310L Text escrit per l'EAPC de la Generalitat de Catalunya, insertat encara al 20210310, quan fa 9 mesos que és obligatori l'ús de la mascareta:

2)Si s’està de cara al públic,cal portar mascareta?No es recomana l’ús de la mascareta de manera  rutinària.En els casos de trobar-se amb persones que tinguin símptomes respiratoris (tos o esternuts, fonamentalment), es recomana especialment que es mantingui la distància habitual, entre1 i 2 metres.

I es pot llegir a la web Gencat

 

Uso obligatorio de la mascarilla

En la vía pública, espacios al aire libre y en cualquier espacio cerrado de uso público

08/07/2020 18:25

 

 

 

Així que l'EAPC no se n'ha assabentat. Estarn "teletreballant", que li diuen.

Aixó doncs, L'Escola d'Administració Pública de Catalunya és un d'aquests organismes públics que no es mereixia tampoc els premis que lliura. Amb correus electrònics d'aquests verticalistes que només envien però no accepten respostes, destrueix l'outcome o retroalimentació i, amb això, els pocs drets ciutadans que esdevenen paper mullat o pdf hackejat si voleu emprar una frase feta més moderna.

Com que no volen respostes privades, us hi posarem el que ells envien.

A continuació, en diferent color: la resposta. No hi haurà debat ni respostes ni interès en això perquè la societat, i la societat "sociològica i politològica" o l'"acadèmica" estàn anoerrades, hipnotizades, drogades, alienes a tot tipus de decisions que no els hi donin diners directes.

NO HI HA CAP INSTITUCIÓ PÚBLICA, PRIVADA O PÚBLICO-PRIVADA QUE PUGUI REBRE CAP PREMI NI MENCIÓ DE BONES PRÀCTIQUES DE GESTIÓ PÚBLICA, D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA NI SIMILAR. Només cal revisar el 2020 i 2021: la gestió de la pandèmica de Covid, la falta de previsió a llarg termini, la manca de transparència, la inutilitat, la corrupció (Ferrovial amb Junts i ERC), la destrucció de drets transformats en "teletreballs" o "tràmits telemàtics" (preinscripció escolar, treballar gratis per als bancs...). No tenen capacitat d'anticipació ni de reacció. No tenen capacitat de decisió ni de

La darrera: una persona que treballa en una escola passant per totes les aules, en contacte amb alumnes de tot arreu, amb la resta de treballadors de l'escola (mestres, PAS, PAE, personal extraescolar,  personal de menjador i/o cuina, brigada d'obres, transportistes, repartidors, familiars d'alumnes o mainederes no necessàriament familiars...) rep un missatge de La Meva Salut (una forma de fer que treballis tu, ciutadà, i no els gran cobrants funcionaris de l'Administració de Salut de Catalunya). El missatge de La Meva Salut "VOSTÈ NO ÉS PERSONAL PRIORITARI". Per anar a treballar sí. Per a rebre la vacuna, no. ¿A això li donareu premis? ¿A a les residències? ¿A hospitals infradotats?

 Segueixen fent els premis perquè no volen sortir-se del carril malgrat que hi ha una roca immensa al davant. Descarrilaran perquè volen fer-nos descarrilar.

Convocatòria 2020

Acte de lliurament dels V Premis Alfons Ortuño d'innovació i bones pràctiques a les administracions públiques

Logotip Premis Ortu?oBenvolgudes/benvolguts,

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) us convida a l’acte de lliurament de la 5a edició dels Premis Alfons Ortuño per reconèixer les actuacions d’innovació i bones pràctiques en matèria de gestió pública a les administracions públiques catalanes. L’entrega tindrà lloc el proper dimecres 24 de març a les 17h en una sessió en format híbrid des de la nova seu del Districte Administratiu a Barcelona que podreu seguir en directe a través del canal Youtube de l’EAPC. Arran de les restriccions per la pandèmia, la sessió presencial només estarà oberta a les candidatures guanyadores.

Reserveu-vos la data i connecteu amb l’Escola el 24 de març per conèixer tots els projectes guanyadors de la convocatòria 2020. Serà una ocasió immillorable per aturar-nos, reflexionar, compartir i dur a la pràctica el lema d’aquests premis “Idees que neixen per ser de tots”. Una ocasió per demostrar la bona feina que s’està fent des de les institucions per a la millora de la qualitat, l’eficiència i l’eficàcia dels nostres serveis públics. Una tasca diària, sovint silenciosa, sovint poc (re)coneguda, que beneficia el conjunt de la societat. D’aquí la importància i la necessitat d’iniciatives com els Premis Alfons Ortuño: generar valor públic, reconèixer el talent intern i empoderar els equips. Aquesta és la nostra força motriu.  

Ens veiem el 24 de març al Youtube de l’EAPC.

Fins aviat!

 

 

 


 





 

 

 

Benvolgut/Benvolguda!

Quina llàstima! De veritat! Quina llàstima que no hàgiu estat capaços de llegir ni un sol dels correus que us vaig enviar durant el 2020: NO HI HA CAP ADMINISTRACIÓ ni ens similar o cooperatiu público-privat que es mereixi cap premi. Estalvieu el premi, els seus diners, si n'hi ha, per a pagar tractaments sobre Covid-19. Ha estat l'única política pública a la que tothom s'hi hauria d'haver adreçat i a la qual tothom hi ha fracassat, ens han pres els diners, el pèl i els drets de ciutadania, a més de demostrar tothom (tècnics alts, polítics de totes les tendències, admnistracions) que no tenen ni capacitat de prospectiva ni d'actuació immediata, ni prevenció ni resolució. No tenen res. Si us plau, feu-li un favor a la Ciència de l'Administració, a la Gestio Pública i a la Ciència Política: no atorgueu cap premi.