20231003

Biblioteques de Sabadell: anar a pitjor és possible

 Data Estel·lar acús de rebuda Dimarts 20231003

Una nova mostra de tecno-vagància per part d'institucions públiques. Després de la cita prèvia i després del Teletreball, ara arriba: "s'ho farà tot vostè sol però seguirà pagant impostos com si algú treballés".

Resum Biblioteques del Sabadell: "autopréstec obligatori", dur sempre el carnet de la biblioteca... el DNI o altre document deixa de ser substitutori. Tornes les coses tu des de fa molts anys, les agafes tu, i no preguntis que no saben... En comptes de donar més facilitats per treure llibres, a l'inrevès... i en unes èpoques en què pots pagar amb diners, monedes, bitllets, tarjetes de dèbit, de crèdit, vals, xecs, bizum i monedes virtuals, a part de que et fïin... doncs, a l'Administració Pública van al contrari... i, en comptes d'ampliar el servei amb l'inútil DNI electrònic que ells no volen perquè volen regnes de taifes, doncs van inventant-se exclusivitats de joguina.  Sort que no ens calen les biblioteques... van arribar 60 anys tard i quan ja estaven els arxius voltant per internet i sabíem fer servir les llibreries...

MALA GESTIÓ PÚBLICA PAGADA PER TOTS ELS CONTRIBUENTS.


Encara recordo a la biblioteca d'una localitat que porta el cognom "Del Vallès" a la qual l'analfabetisme de la biblioteca posava: "Assia" és a dir, el continent d'Àsia amb dues esses perquè els hi semblava més català... entre altres faltes d'ortografia. Ai, Barberà.

ATENCIÓ La radiofreqüència (RFID) arriba a la biblioteca del Sud!  ATENCIÓ

Cap a finals d'octubre la Biblioteca del Sud ja funcionarà amb radiofreqüència. I això què implica?

Que, vosaltres, usuaris i usuàries ja podreu utilitzar el servei d'autopréstec. Això vol dir que haureu de portar SEMPRE el carnet de la biblioteca. En format físic o virtual. Recordeu que us podeu descarregar l'APP BIBLIOTEQUES XBM pel vostre mòbil i tenir el carnet virtual.

JA NO ES FARAN PRÉSTECS AMB EL DNI

Evidentment us ajudarem amb la transició i sempre estarem disposades a donar-vos un cop de mà. Ho aconseguirem plegades.

Gràcies per formar part de la nostra Biblioteca!


LA RADIOFREQÜÈNCIA ARRIBA A LA BDS

IMG 5009