20191022

Violència: no m'agrada i a vostè?

Data Estel·lar bum Dimarts 20191022

No ens agrada que es tracti de blanquejar, emparar i justificar la violència. 

Hem sentit que no hi ha dret i que ja n'hi ha prou i que la frustració... 

... No recordem que els obrers i els pensionistes cremessin mig país i les seus dels partits quan els van retallar els drets laborals. I les poques protestes van ser silenciades al màxim pels popes de la comunicació i la propaganda dels mass media, tret de quatre moments per no dir que no.

¿Hi ha una moda  de crema de contenidors? Des del 2017 vaig sentir que a Nou Barris crema algun contenidor... com si haguessin tornat al 1991 en la moda dels gamberroides.

El 20191011, just abans de la festa del 12 d'octubre, cremaven contenidors, per exemple, a El Vendrell.  

A Barcelona, amb l'excusa de la sentència contra els delinqüents que van estripar les institucions catalanes i van rifar-se dels drets democràtics dels catalans i catalanes, resulta que han destruït 2 milions d'euros que Ada Colau mai no va fer servir en fer habitatges públics: ara se'ls gasta ràpidament (asfaltat el mateix diumenge al matí a la Plaça Urquinaona i cia.: per a que no quedés constància d'allò que hauria de ser memòria de l'oprobi que ho paguessin els destructors). El diumenge era el 20191020.


Els càlculs incrementen la factura feta pública pel govern de la ciutat el passat dissabte, 18.000 pels contenidors que van cremar la nit de divendres a dissabte, i 5.000 euros més la resta de la setmana (poc més de 23.000 euros per tant). La concessionària hi afegeix les papereres destrossades així com altres materials i contenidors fins arribar a uns danys de 40.000 euros en menys d’una setmana.
SMATSA (Serveis Medi Ambient SA) precisa que des del passat dimarts, batalla campal a la Gran Via a les postres d’una manifestació, s’han incendiat 45 contenidors i s’han ocasionat danys a papereres i sistemes d’ancoratge i separació de contenidors. “La reposició del material requerirà cert temps”, avisen, ja que el proveïdor està en una situació “particularment complicada” a causa dels disturbis generats a altres municipis catalans. “No tenim garantides les dates de lliurament del material a reposar”, diu la direcció de l’empresa en un comunicat fet públic a Twitter.

Si anem a Reus, la cosa frega de la kale borroka o karrer borroka cap al terrorisme: 

Más de 200 manifestantes lanzan bolsas de basura contra la sede del PSC en Reus

Más de 200 personas se reunieron ayer por la noche en la plaza del Mercadal de Reus para participar de la protesta La brossa porta a porta que pretende denunciar la «suciedad del Estado» lanzando bolsas de basura en determinados puntos de la ciudad para «señalar al ocupante». En esta ocasión, los manifestantes se desplazaron hasta la sede que el PSC tiene en la plaza del Castell como crítica a la presencia del presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, ayer en Barcelona, dónde visitó a los policías heridos durante las manifestaciones de la semana pasada contra la sentencia del Tribunal Supremo e «ignorando al resto de personas heridas».

És un acte proto-terrorista que té tints feixistes i racistes en indicar qui pot i qui no pot venir a Catalunya, en aquest cas el Cap de Govern espanyol Pedro Sánchez a qui, per cert, no sabem qui va xiular i insultar a l'Hospital Sant Pau de Barcelona... el coneixem perquè un pacient pot estar-s'hi sense metge durant setmanes, així que ens preguntem qui va ser disfressat amb bates blanques per xiular. Qui que no atén els pacients. I, a més, donat que no eren sudamericans, sospitem que no era cap treballador sanitari de Catalunya.

... que està organitzat i que continua a Terrassa i Esparraguera. Segons El Periódico de Catalunya del 20191025

Grups de independentistes han intentat boicotejar aquest dijous dos actes que feien militantes del PSC a Terrassa i Esparreguera. L'acció més greu va tenir lloc a la localitat del Vallès Occidental, quan diversos independentistes van atacar i van intentar irrompre a la seu del partit.  Els assistents van aconseguir impedir-los el pas.
Els assaltants van llançar rentavaixelles, van col·locar adhesius i van fer pintades a la seu. «Radicals independentistes han atacat la nostra seu mentre estàvem reunits dins. Han intentat entrar però els hem frenat", comenta el partit en el seu compte de Twitter, en què lamenta la situació: «Estem arribant a un clima insostenible».
 

Espero que recordeu que ja vam preveure això amb uns llargs 2 dies d'antel·lació: la propaganda para-feixista té el seu efecte, així que creen una associació mare i pares (una AMPA)  per protegir els minyons borrokos. 

La destrucció institucional continua 

Comença a aflorar com els cobrats del Règim que no volen que els que no són de l'olla (genealogia: de pares i avis del Règim).

 

 Evidentment, el dramaturg Joan Ollé no ha insultat ningú ni a una cosa abstracta tampoc. Però és una revoució burgesa que lluita per les despulles de la batalla. Fer fora els nouvinguts, evitar l'escala social, impedir que la formació no vagi vinculada a la classe social per tal d'obtenir els treballs ben pagats... i, al final, la lluita per eliminar els pars de l'altra ideologia. La cacera de bruixes... 

La revolució burgesa nascuda dels problemes de la globalització, de la competència entre més aspirants procedentes d'altres estrats socials i lingüístics, i culturals i de tot... convertida en una secta messiànica amb veus de cura que llegeixen lletanies i frases buides amb molts de verbs "ésser" ... té necessitat de crear enemics: Oh Espanya; Oh Europa; Oh Bongònia... ens preguntem si algú té interès en el contrari.

No ens agrada.

 

Quan la burgesia fa campana, tothom ho recolza: el Rectorat és el primer a aprovar-los sense exàmens, no sigui cas que els nens de casa bona tinguin taques a l'expedient-