20191019

Exija un comunicado oficial de Axa y otros comunicados

Data Estel·lar sin contemplaciones Dissabte 20191019

Puertas giratorias, portes giratòries...

Exija usted un comunicado oficial a Axa Seguros.

Axa compró Winterthur, empresa en la que el presidente de la Generalitat de Catalunya Joaquim Torra i Pla alias Qum Torra fue jefazo durante 20 largos años, hasta el 2007. 

Cuando acabe su mandato... puede que lo veamos desaparecer hacia Suiza sin que nos demos cuenta un día de noviembre, vaya usted a saber... ¿Axa lo fichará como directivo?

¿Qué posición tiene Axa sobre la independencia de Catalunya, sobre el papel de su directivo, sobre sus incendiarias declaraciones, sobre su golpismo verbal, ejectutivo, institucional y de amparo a los violentos y sobre la violencia en las calles de varias capitales? 

¿Qué opinan los gremios de Aseguradoras  y de corredurías de seguros?

¿Qué opina el Gremio de Editores y de Libreros?, dado que Torra ha poseído editoriales y ha sido editor, escritos y jefazo (nunca barriendo esa gente, nunca, y tienen los mismos estudios oficialmente que tú, como sabes)

Sería conveniente que comenzaran a sacar comunicados oficiales que nos cuenten qué cargo y qué sueldo piensan darle a Torra y a los suyos después de lanzar Catalunya a las llamas. 


Que lo sepamos: ¿son cómplices? ¿Es el president Quim Torra un conveniente agente de las empresas que pretenden hundir el escaso Estado del Bienestar que existe en Catalunya y España para ocupar su lugar? Empresas de subcontratas, aseguradores, mutuas. Que no los cuenten. En público. Y que cuenten la verdad. Con datos. Que lo sepamos. Que los periodistas y los detectives y los policías y los jueces y los fiscales lo investiguen y no los cuenten. 

Desinversión neoliberal con la excusa de los recortes y el dinero derivado a los castellers de Vilabuida, a banderas del no-res, als grans amics de sempre... y, con educación y sanidad a punto de caer, con la tercera edad en desahucio y privatizada antes de comenzar una no-nata red pública de geriátricos sociosanitarios, entonces cominza, qué adecuado, una etapa de laminación de la seguridad pública tras años de campaña sobre robos y hurtos en Barcelona. Los black-blocks que hacen el juego al gran capital arrancando racholas de las aceras (sí, he puesto "racholas", cómete el diccionario)... leyes de Pere Aragonès para legalizar la privatización de todo servicio existente en espacios públicos, en sectores y lugares como hospitales, CAPs, comisarías, sedes de bomberos, oficinas públicas o escuelas e institutos, por si no había ya suficiente tránsito de empresas raras en esos sitios, un tránsito cutre, sucio, ineficaz, ineficiente, opaco, feudal y corrupto... como las famosas fotocopiadoras-impresoras que llegaron a centros educativos, sanitarios y otros, las "Minolta" de "Telefónica" (una empresa que tanto tiene que contar sobre sus trapicheos y subcontratas con Artur Mas, Puigdemont, Torra, Maragall, Montilla y el CTTI). 

Que nos lo expliquen. 

Que nos lo cuenten todo. De una vez.

Que nunca cuentan las cosas los que las tienen que contar.

Y otra vez (mejor ahora) hablaremos sobre el control de todas las instituciones, incluidos Colegios Profesionales, para que las opiniones sean únicas y sin debate ni participación ni votación democrática. Todos los colegios y todas las instituciones que pululan y que NO son pero aparentan ser Sociedad Civil, están copadas por los amigos del Règim: he aquí el Manifest sobre contra la Sentència

Pregunta: ¿os han preguntado, miembros, socios, patitzants i col·laboradors y paganos de esas organizaciones?

MOLTA DEMOCRÀCIA: PERÒ A MI NO M'HEU PREGUNTAT. Heu anar amb molta cura pero no preguntar-nos quan no us anava bé. Quants segles porteu així?

Cuentan el cuento como si los pobretes no sabían lo que estaban haciendo: reírse de todo el mundo, triturar todas las instituciones diciendo falsamente que las defendían, aplastar los derechos democráticos de la mitad del Parlament y de más de la mitad de los electores, pero, en realidad, de todos los ciudadanos y habitantes. Sabían que no se podía hacer, sabían que lo hacían mal y sabían que no se podían subir encima de los coches de la policía: no menos de dos de ellos son profesores de Ciencias Políticas (y el choque de poderes es el tema básico, así como grandes dosis de teoría política, de sociología -conocer la sociedad en la que uno está- y de Derecho a mares) y los demás llevaban una larga  trayectoría y nos contaron mil veces que eran muy listos y lo sabían todo.

Menys ploriquejar i més pensar amb el cap.

Ah, y sacan un comunicado PERO QUE NO SE PUEDE FIRMAR, cuidado, y poniendo primero el rechazo en la "violencia policial" ante grupos de delincuentes terroristas y de botellón organizados. Lo mismo que el paper galdós que efecúa ElPuntAvui y la CCMA (TV3, 324.cat, Catalunya Ràdio)... que s'ho facin mirar però per algun expert que sàpiga.

El comunicado segundo, el de "Aturem l'espiral de violència", por si os pensáis que no hay vínculos políticos, lo firma en primer plano Gabriela Serra, diputada de la CUP (su partido defendía a los violentos hasta el viernes  20191017 por la mañana, con Carles Riera, portavos de la CUP esa semana en el Parlament: "ni els militars els aturaran", que, aparte de moralmente infecto, podría haber sido algo sincero, prudente y realista, o igual es que tienen más colores de lazos para usar en caso de que lleguen los militares).


Me pregunto en qué punto queda el pacifismo del economista y activista político  Arcadi Oliveres: se encuentra con asepcto serio, de pie justo tras y visualmente entre los que están sentados.

Que nos cuente si se está má cerca de la Justicia Social y de unas Relaciones Económicas Justas o si el Capitalismo y el Neoliberalismo han temblado (un miajica, algo, un poco, bastante, mucho, del todo, ha caído: táchese lo que no proceda) tras acciones como las siguientes:  romper cuatro cajeros automáticos, arrancar la racholas de la acera y pegarse con la policía, quemar contenedores de plástico (por si sois de barrios buenos, la peste que hace el plástico quemado era hora de que llegara también al centro de Barcelona, pero sería casi lo único que valdría la pena destacar en positivo) 



A continuación el manifiesto anterior. La actualización que citamos ya estaba desactualizada en ese momento.

Actualització 17 d’octubre: Entre dilluns i dijous s’han adherit a aquest manifest 385 entitats.


Manifest

DAVANT LA SENTÈNCIA DEL PROCÉS-UNA CRIDA A LA LLIBERTAT COM A ESPAI DE CONSENS
Avui 14 d’octubre hem conegut la sentència del Tribunal Suprem del judici als líders de la societat civil i representants polítics. Una sentència que condemna a
Oriol Junqueras per sedició i malversació, a 13 anys de presó
Jordi Turull per sedició i malversació, a 12 anys de presó
Raül Romeva per sedició i malversació, a 12 anys de presó
Dolors Bassa per sedició i malversació, a 12 anys de presó
Carme Forcadell per sedició, a 11 anys i 6 mesos de presó
Quim Forn per sedició, a 10 anys i 6 mesos de presó
Josep Rull per sedició, a 10 anys i 6 mesos de presó
Jordi Sànchez per sedició, a 9 anys de presó
Jordi Cuixart per sedició, a 9 anys de presó
Meritxell Borràs per desobediència, a 60.000 € de multa
Carles Mundó per desobediència, a 60.000 € de multa
Santi Vila per desobediència, a 60.000 € de multa
Les entitats socials sotasignades, representants de diferents sectors del nostre país i compromeses amb els valors de la pau i el diàleg com a principis indestriables de tota societat democràtica,
MANIFESTEM:
PRIMER: Entenem que aquesta sentència significa la culminació d’un procés de judicialització de la política, punt al qual mai no s’hauria d’haver arribat.
SEGON:
  • Manifestem el nostre desacord amb la sentència, que no resol el conflicte polític, i denunciem la injustícia a la qual s’enfronten totes les persones condemnades.
  • Denunciem les conseqüències greus que aquesta sentència té sobre els drets polítics de la ciutadania i els drets de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política, suposant un retrocés per a la qualitat democràtica de la nostra societat.
  • Denunciem les greus conseqüències que la sentència té per a la normalitat política a Catalunya i els seus efectes per a l’autogovern de la Generalitat.
TERCER:
  • Treballarem per la llibertat de les persones condemnades des d’amplis espais de consens socials i polítics a Catalunya i Espanya.
  • Fem una crida als partits polítics i a institucions públiques per trobar el camí de la política posant fi a la judicialització d’un conflicte polític.
  • Fem una crida a la ciutadania a participar a les mobilitzacions de tots els espais compartits que contribueixen a reforçar la cohesió i la convivència des de la fermesa en les reivindicacions dels drets democràtics i les llibertats.

Lectura del manifest de rebuig a la sentència. 14 d’octubre de 2019. Foto: Lafede.cat

Adhesions

Si ets una organització pots adherir-te a través d’aquest FORMULARI.
  1. +Educació Cooperativa
  2. ACCAC – Associació de cases de colònies i albergs de Catalunya
  3. ACCES (Assoc. Cultural i Social per la Supressió de barreres)
  4. Acciona’t
  5. ACIM
  6. Acció dels Cristians per l’Abolició de la Tortura – ACAT España-Catalunya
  7. Acció Jove
  8. Acció Solidària i Logística
  9. ACTING Figueres
  10. ACTUA
  11. AE Itaca
  12. AEP – Associació d’Estudiants Progressistes
  13. AFA Àngel Baixeras
  14. AFA Institut Cervelló
  15. AFATRAC, Associació de familiars d’afectats per trastorns de conducta
  16. AFCARC
  17. Agermanament sense fronteres
  18. AGIPCAT
  19. Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC)
  20. Agrupació Coral Matadepera
  21. Agrupació Escolar Catalana
  22. Agrupació Excursionista de Granollers
  23. ALBA SUD
  24. Almena Cooperativa Feminista
  25. Alternativa Verda
  26. Àmbits de Psicopedagogia i Orientació
  27. AMIC -Associació de mitjans d’informació i comunicació
  28. Amical de les Brigades Internacionals de Catalunya
  29. Amical de Mauthausen i altres Camps
  30. Amics de la Sardana del Poble Sec
  31. Amics del Patrimoni de Calafelm
  32. Andròmines
  33. APF Serralada Litoral Central
  34. ArqueoVitis SCCL
  35. Arquinfad
  36. Ars-sot slp
  37. Artesans de Pau
  38. Assamblea d’Alumnes i Professors ESDA Llotja
  39. Assemblea d’Artistes de la Garrotxa
  40. Assemblea de Cooperació per la Pau
  41. Assemblea Nacional Catalana
  42. ASIA-Associació Salut i Agroecologia
  43. Associació Ajuda mútua immigrants de Catalunya
  44. Associació Amics de la Bressola
  45. Associació Amics de Pedra i Sang
  46. Associació Apicultors Ecològics Associats
  47. Associació Atenes Juristes pels Drets Civils
  48. Associació Bagà Solidària
  49. Associació Caldes Solidària
  50. Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres
  51. Associació Catalana d’Escoles de Teatre (ACET)
  52. Associació Catalana d’Esperanto
  53. Associació Catalana de Gestió Pública
  54. Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació – ACPO
  55. Associació Catalana Expresos Polítics del Franquisme
  56. Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans
  57. Associació Catalana per la Pau
  58. Associació Canal República
  59. Associació Cardedeu per un món millor
  60. Associació CEDRE per a la promoció social
  61. Associació Centre Educatiu Esclat
  62. Associació Conèixer Història
  63. Associació Cultural Asilah
  64. Associació Cultural BiblioMusiCineteca
  65. Associació Cultural Brot Verd
  66. Associació Cultural Casa Orlandai
  67. Associació Cultural Fallaires d’Isil
  68. Associació Cultural La casa de la paraula
  69. Associació Cultural La Nave Va Teatre
  70. Associació Cultural Marabal
  71. Associació d’Arquitectes per Catalunya
  72. Associació d’Actors i Directors
  73. Associació d’Amics dels Xicots de Vilafranca
  74. Associació d’Arxivers – Gestors de Documents de Catalunya
  75. Associació de Cuineres i Cuiners Slow Food Km0
  76. Associació d’Educadors en Drets Humans – AHEAD
  77. Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya (AEMCAT)
  78. Associació d’Escenògrafs de Catalunya (Ad’EC)
  79. Associació d’Excursionista de Planoles (AEP)
  80. Associació d’Escriptors en Llengua Catalana
  81. Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC)
  82. Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya – ARCA
  83. Associació d’Iniciatives Socials
  84. Associació de Mestres Rosa Sensat
  85. Associació de Músics de Tarragona (aMt)
  86. Associació de Veïns i Veïnes del Barri Gòtic
  87. Asociació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC)
  88. Associació de restaurants de Llagostera
  89. Associació Dia de la Terra
  90. Associació Educació i Lleure Ubuntu
  91. Associació Educativa Can Palet
  92. Associacio Els Peterols
  93. Associació Espais Ocults
  94. Associació Familiars malalts Alzheimer Badalona, Sant Adrià, Sant Coloma
  95. Associació Frec a frec Teatre i Educació
  96. Associació Institut Català d’Antropologia
  97. Associació Juvenil BocaRàdio
  98. Associació Juvenil Esquitx
  99. Associació Memòria i Història de Manresa
  100. Associació Monografies de Psicoteràpia, psicoanàlisi i salut mental
  101. Associació Oikocredit Catalunya
  102. Associació del Patrimoni Artístic i Cultural de Torà
  103. Associació Patriòtica Catalunya1640
  104. Associació Patronal Centre metal·lúrgic de Sabadell
  105. Associació per a les Nacions Unides
  106. Associació per la innovació educativa en entorn rural Les Cuques de llum
  107. Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers (ARC)
  108. Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP)
  109. Associació UNESCO d’Igualada
  110. AT2 Acció transversal per a la transformació social
  111. Ateneu Arbocenc
  112. Ateneu Barcelonès
  113. Ateneu de Memòria Popular
  114. Ateneu Eugenienc
  115. Attac-catalunya
  116. Aula d’Extensió Universitària de Sabadell, per a la Gent Gran
  117. Aula Municipal de Teatre de Lleida
  118. Aules Arts Escèniques
  119. Avalot-Joves de la UGT de Catalunya
  120. Banda Simfònica de Badalona
  121. Bastoners de Sant Bartomeu del Grau
  122. Be artsy
  123. Bion’s friends Group
  124. Bloc Sobiranista Català (BSC)
  125. Bricbarca -Centre d’estudis nàutics de Vilassar de Mar
  126. Café Republicà de l’Ateneu de les Corts
  127. Cafeteria Quatrebarres
  128. Ca la Dona
  129. Cambra d’Empreses de Serveis Professionals a la Construcció
  130. Casa Nostra Casa Vostra
  131. Casal d’Alella
  132. Casal dels Infants
  133. Casal Societat La Principal
  134. Castellers de L’Adroc
  135. Castellers de Vilafranca
  136. Catalunya Nord per la Independència
  137. CECOT
  138. Celobert cooperativa
  139. Centre Catòlic de Sants
  140. Centre Comarcal Lleidetà
  141. Centre Cultural Solidaritat Internacional -CCSI
  142. Centre d’Estudis Argentonins Jaume Clavell
  143. Centre d’Estudis de L’Hospitalet
  144. Centre Delàs d’Estudis per la Pau
  145. Central de Trabajadores de Argentina-Autonoma – Barcelona
  146. Centre Excursionista de Catalunya
  147. Centre Iridia per la Defensa dels Drets Humans
  148. CENTRE METAL.LÚRGIC
  149. Centre per a la Sostenibilitat Territorial
  150. Centre Unesco de Catalunya – UNESCOCAT
  151. Cercle d’Agermanament Occitano-Català (CAOC)
  152. Cercle de Cultura
  153. Centre d’Estudis Carles Cardó (CECC)
  154. Cercle Euram Garrotxa
  155. Cercle de Salut
  156. CEUCAT – Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes
  157. Cia. Blanco Roto
  158. Cia. La Danesa
  159. Cia. Sargantana – La Vilella Teatre
  160. CIEMEN
  161. Clautre Escola Sant Cristòfor de Begues
  162. Claustre Escola Tomàs Raguer
  163. Club BIM
  164. Club Esportiu Catalunya Orientació Rumb Lliure
  165. Club Esportiu Fabra i Coats
  166. Club Excursionista Pirenaic
  167. Club Patí Vela de Barcelona
  168. Club Ritmica Olerdola
  169. Club Tennis Taula L’Hospitalet
  170. Club Tennis Taula Ripollet
  171. CN Poble Nou
  172. COCAT
  173. CODINUCAT
  174. Col·lectiu Brasil Catalunya
  175. Col.lectiu d’Ensenyants de la Garrotxa
  176. Col·lectiu d’Escoles contra la Segregació
  177. Col.lectiu de companyies
  178. Col·lectiu Ecologista Bosc Verd-Edc
  179. Col.lectiu Maspons i Anglasell
  180. Col·lectiu Obaga
  181. Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya
  182. Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  183. Col·legi Oficial de Protètics Dentals de Catalunya
  184. Colla de Bastoners de Sabadell
  185. Colla de Castellers Xicots de Vilafranca
  186. Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat
  187. Comissió Executiva del Secretariat d’entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta
  188. Comissió per la Dignitat
  189. Comissió Plenària del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya
  190. Comissions Obreres
  191. COMITÉ CRISTIANO DE SOLIDARIDAD OSCAR ROMERO “COR”
  192. Comitè de Solidaritat Catalana – Catalunya Nord
  193. Comitè 1r de Desembre – Plataforma Unitària d’ONG-Sida de Catalunya
  194. CONFAVC – Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya
  195. Confederació de Cooperatives de Catalunya – COOPCAT
  196. Consell d’Associacions de Barcelona
  197. Consell Escolar de Catalunya
  198. Consell Escolar Institut Alt Foix (Sant Martí Sarroca)
  199. Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
  200. COOP57
  201. Cooperacció
  202. Cooperativa l’Olivera
  203. Coordinadora de CAS de Catalunya
  204. Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya
  205. Coordinadora d’Entitats del Poble Sec
  206. Coordinadora d’ONG Solidàries de Girona
  207. Coordinadora de Jubilats i pensionistes AAVV de Barcelona
  208. Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat. Salut, Consum i Alimentació
  209. Cor Bruckner Barcelona
  210. Cordada Associació Excursionista i Ecologista
  211. Creación Positiva
  212. creaRSA SCCL
  213. Cuidando
  214. Cúrcuma SCCL
  215. EMÀ (Departament d’Estudis dels Medis Actuals)
  216. Degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya
  217. Degana del Col·legi de Treballadores Socials de Catalunya
  218. DEP Institut
  219. Desmilitaritzem l’Educació
  220. DESOS Opció Solidària
  221. Dones per la República
  222. DIÀDONA. Dones Acordionistes i Percussionistes del Pirineu
  223. ECAS – Entitats Catalanes d’Acció Social
  224. Edualter
  225. Eduvic SCCL
  226. Eicascantic
  227. Eina Activa
  228. El.lipsy Associació d’estudis de psicologia i psicoanàlisi
  229. EMIPAC Escoles de Musica Iniciativa Privada Associades de Catalunya
  230. En Peu de Pau
  231. Entramuntanats – Empordanesos a Barcelona
  232. Entrepobles
  233. Ep! Moviment de Renovació Pedagògica de l’Alt Empordà
  234. Esbart Olesa
  235. Escola Cultura de Pau
  236. Escola de Teatre i Circ d’Amposta
  237. Escola Mn Jacint Verdaguer
  238. Escola Pia de Catalunya
  239. Escola Poble-sec
  240. Escoltes Catalans
  241. Esgangalats de Calafell
  242. Espai Comunitari Veïnal Autogestionat de Can Batlló
  243. Espai de circ Cronopis
  244. Espai en construcció )e(
  245. Espazos Radiofónicos Galegos en Catalunya
  246. Esplais Catalans (Esplac)
  247. FACUA Catalunya
  248. FAPAC
  249. FATEC (Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya)
  250. FCECS
  251. FEAEC
  252. FEDAIA
  253. FEMAREC
  254. Federació Catalana d’Entitats Corals
  255. Federació Catalana d’Escacs
  256. Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel.lectual -ACELL
  257. Federació Catalana de Voluntariat Social
  258. Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya (CatFAC)
  259. Federació d’Ateneus de Catalunya
  260. Federació d’Ecologistes en Acció
  261. Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya
  262. Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits – FEPA
  263. Federació d’Entitats de la Mediterrània-Mare Nostrum
  264. Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya
  265. Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya
  266. Federació Salut Mental Catalunya
  267. Federació d’Organitzacions de Llengua Catalana
  268. Federació ECOM
  269. Fundació Els Tres Turons
  270. Federació Empresarial del Metall (FEM)
  271. Federacio Esportiva Catalana de Twirling
  272. FEICAT- Empreses d’Inserció de Catalunya
  273. FEGMETALL – Federació Patronal Metal·lúrgica de la Província de Girona
  274. FEMCat – Fundació d’empresaris de Catalunya
  275. FETS-Finançament Ètic i Solidari
  276. Festival Esperanzah SCCL
  277. FFACPEAcció comunitaria pro envelliment
  278. FOCIR – Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes
  279. Fora de Quadre
  280. FORA*DUBTES
  281. Forn de teatre Pa’tothom
  282. Foro Cívico Galego de Barcelona
  283. Fòrum Català d’Atenció Primària
  284. Fòrum Ondara de capellans de Solsona
  285. Fòrum Salut Mental
  286. Front d’Alliberament Gai de Catalunya
  287. Fundació l’Alternativa
  288. Fundació Aroa
  289. Fundació Ars
  290. Fundació Astres
  291. Fundació Ateneu Sant Roc
  292. Fundació Barcelona Comerç
  293. Fundació Bosch i Cardellach
  294. Fundació Catalana Akwaba
  295. Fundació Catalunya Fons
  296. Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU
  297. Fundació Casa Asil Sant Andreu del Palomar
  298. Fundació Cavall Fort
  299. Fundació Cipriano García
  300. Fundació Claror
  301. Fundació Congrés de Cultura Catalana
  302. Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM)
  303. Fundació Educació Solidària
  304. Fundació El Llindar
  305. Fundación Esclerosis Múltiple Conferencia sobre investigación y esclerosis múltiple
  306. Fundació Eulàlia Torras de Beà
  307. Fundació Fita
  308. Fundació Gentis
  309. Fundació Guné
  310. Fundació Idea
  311. Fundació Iluro
  312. Fundació Infància i Família
  313. Fundació Jaume Bofill
  314. Fundació Joan Maragall. Cristianisme i Cultura
  315. Fundació Joan Salvador Gavina
  316. Fundació Joia
  317. Fundació Josep Comaposada
  318. Fundació Kassumai
  319. Fundació L’Arc Musica
  320. Fundació MAIN
  321. Fundació Marianao
  322. Fundació Paco Candel
  323. Fundació Pare Manel
  324. Fundació Pau i Solidaritat
  325. Fundació Plataforma Educativa
  326. Fundació Privada Benallar
  327. Fundació Privada Futura Local
  328. Fundació Privada Integramenet
  329. Fundació Privada Servei Solidari
  330. Fundació puntCAT
  331. Fundació Resilis
  332. Fundació Revista de Catalunya
  333. Fundació Revolució Democràtica
  334. Fundació Roca Galès
  335. Fundació Salut Alta
  336. Fundació Torre del Palau
  337. Fundacio Trinijove
  338. Fundació Universitària Martí l’Humà de la Garriga Garriga
  339. Fundació Utopia
  340. Fundipau
  341. GAMIN
  342. GATS
  343. Gespa Teatre
  344. GIRALLUNES. Associació de Famíles per una Criança Conscient
  345. Gremi de Constructors del Garraf
  346. Grup Colònies Ca n’Anglada
  347. Grup de Joves de Sant Pere Molanta (Olèrdola)
  348. Grup de Periodistes Ramón Barnils
  349. Grup de Recerca de la Memòria Històrica de Mataró
  350. Grup de Teatre Casinet de la Font d’en Fargues
  351. Grup de Teatre LA K-MAMA
  352. Grup Eirene
  353. Grup Sant Jordi de Defensa i Promoció dels Drets Humans
  354. Grupo Motor No Somos Delito (NSD)
  355. Hèlia, Associació de suport a les dones que pateixen violència de gènere
  356. Hospital de Campanya Parròquia Santa Anna
  357. Idària
  358. Idees i Projectes V FERRE SLP
  359. Idem TV LGTB
  360. Igualtat Creativa
  361. INDESCAT
  362. Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana
  363. International Action for Peace
  364. Intersindical-CSC
  365. IRIF/GRAO
  366. isardSAT group
  367. Jove Cambra Igualada
  368. Junta Escoles de Música d’Iniciativa Privada Associades de Catalunya
  369. Junta de Govern del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya
  370. Junta de Govern del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)
  371. Junta de Govern del Col·legi d’Administradors de Finques de Girona
  372. Junta de Govern del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona
  373. Junta de Govern del Col.legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Girona
  374. Junta de Govern del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Lleida
  375. Junta de Govern del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Terres de l’Ebre
  376. Junta de Govern del Col·legi d’Arquitectura de Catalunya
  377. Junta de Govern del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
  378. Junta de Govern del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona
  379. Junta de Govern del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida
  380. Junta de Govern del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Manresa
  381. Junta de Govern del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona
  382. Junta de Govern del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials del Garraf i l’Alt Penedès
  383. Junta de Govern del Col·legi d’Enginyers Tècnics agrícoles i forestals de Catalunya
  384. Junta de Govern del Col·legi de Metges de Barcelona
  385. Junta de Govern del Col·legi de Metges de Girona
  386. Junta de Govern del Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC)
  387. Junta de Govern del Col·legi de Politòlegs i sociòlegs-COLPIS
  388. Junta de Govern del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya
  389. Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Agents de la Propietat Immobiliària, (API), de Girona
  390. Junta de Govern del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  391. Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
  392. Junta de Govern del Col•legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya
  393. Junta de Govern del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
  394. Junta de Govern del Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (membres)
  395. Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques de Catalunya
  396. Junta de Govern del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics en Topografia de Catalunya
  397. Junta Directiva de l’Acadèmia del Cinema Català
  398. Junta de Govern de la Societat Catalana d’Estudis Hebraics
  399. Junta Directiva del Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
  400. Junta Directiva del Forum de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores locals de Catalunya – FòrumSD
  401. Junta de l’Acadèmia Catalana de la Música
  402. Junta Psicologia Sense Fronteres Catalunya
  403. Justícia Alimentària
  404. Justícia i Pau de Catalunya
  405. L’Associació Drets Sexuals i Reproductius
  406. Labaula arquitectes scclp
  407. LaCoordi – Comerç Just i les Finances Ètiques
  408. La Confederació, Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya
  409. La dent de lleó
  410. Lafede.cat – Organitzacions per la Justícia Global
  411. La Malva Acció Feminista Calafell
  412. LAminimAL Teatre
  413. La Paniquella Associació Naturalista
  414. La Sardineta. Grup d’ecoconsum de la Barceloneta.
  415. La Tribu Senoi
  416. La Unió Santcugatenca
  417. La Xixa Teatre
  418. Leseu Dental
  419. Linguapax International
  420. Lliga dels Drets dels Pobles
  421. Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat
  422. Llobregat 47 SCCL
  423. Lloc de la Dona – Germanes Oblates
  424. Marxa Mundial de Dones
  425. MEL – Educació Ambiental
  426. MESTRES 68
  427. Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
  428. Molsa Cooperativa de Botigues
  429. MPCB. Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona
  430. Mulheres Brasileiras Contra o Fascismo
  431. Musicarea Escola de Música
  432. Novact
  433. Nucli Paulo Freire de la UdG
  434. Observatori Cultural de Gènere
  435. Observatori del Deute en la Globalització
  436. Observatori del Tercer Sector
  437. Observatori DESC
  438. Òmnium Cultural
  439. ONGD Alkaria
  440. Opcions
  441. Orfeó de Sants
  442. Organització Empresarial Catalana de la Formació -CATformació-
  443. Penya AOAPIX
  444. Plataforma de Defensa de l’Ebre
  445. Plataforma per la Defensa de la Veu i Drets de Santa Eugènia de Berga
  446. Plataforma per la Llengua
  447. President de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya
  448. President del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona
  449. President del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona
  450. President del Consell de l’advocacia Catalana
  451. Prosperitat Cultura i Acció
  452. Quepo SCCL
  453. Rebrot d’Aromàtiques i Medicinals
  454. Reds-Red de solidaridad para la transformación social
  455. refugiARTe
  456. RetailCat – Unió d’Entitats de Retail de Catalunya
  457. Rezero – Fundació per la Prevenció de Residus i el Consum responsable
  458. Revista Soberanía Alimentariua, Biodiversidad y Culturas
  459. Rotary Club Vilafranca
  460. Rugby Barcelona
  461. Rugby Club Senglars
  462. Salvem Salau
  463. Sant Just Solidari
  464. Secció Sindical de CCOO del CPNL
  465. Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya
  466. Senderi, Educació en valors
  467. SEPC – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans
  468. Servei Civil Internacional
  469. Setem Catalunya
  470. SIOF (Servei d’Informació de l’Objecció Fiscal a la Despesa Militar)
  471. Sindicat de Periodistes de Catalunya
  472. Socialisme per Catalunya (Associació)
  473. Societat Catalana de Mediacio en Salut
  474. SomAtents – Associació de reporterisme
  475. Somsò Batucada
  476. Sodepau
  477. Softcatalà
  478. Som Energia, SCCL
  479. Som Mobilitat SCCL
  480. SOS Racisme
  481. Stop Mare Mortum
  482. SUDS
  483. SÚMATE
  484. SURT, Fundació de Dones
  485. Taller de Creació Literària Raúl Brown
  486. TAMAIA Viure sense violència sccl
  487. Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya
  488. Taula per la Infància i l’Adolescència a Catalunya (TIAC)
  489. Teatre Gaudí Barcelona
  490. Tésera Mediació
  491. TURÓ SOLIDARI CERDANYOLA
  492. Unió Artística de Calafell
  493. Unió Catalana d’Hospitals -LA UNIÓ-
  494. UFEC – Unió de Federacions Esportives de Catalunya
  495. UGT- Unió General de Treballadors de Catalunya
  496. UIER- Unió Empresarial del Ripollés
  497. Unió de Magatzemistes de Ferros de Catalunya i Balears
  498. Unió de Pacients per la REgulació del Cannàbis
  499. Unió de Pagesos
  500. Unió Empresarial de l’Anoia
  501. USOC – Unió Sindical Obrera de Catalunya
  502. Unitat contra el Feixisme i Racisme
  503. Universitat Internacional per la Pau (Unipau)
  504. Vall de Can Masdeu
  505. Versus Teatre SL
  506. Via Vallès
  507. Vila Renaud Arquitectura, S.L.P.
  508. WICCAC (Webmàters Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics)
  509. Xarxa d’Educació Lliure
  510. Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS)
  511. Xarxa per a la Mediació
  512. XES – Xarxa d’Economia Solidària