20240506

Nota de premsa Ficomic maig 2024

 Data Estel·lar premsada Dilluns 20240506

No suelo poner notas de prensa. No sóc de posar notes de premsa però, com que Ficomic no m'acredita mai però sí que em vol fer servir d'eina publicitària any rere any. col·locarem aquest cop la típica nota de premsa que diu el de sempre: que hi ha anat molta gent. 

Calculi vostè el que no diuen: que han rebut net com un milió dos-cent mil eurets de res.

Més encara: 11000 assistents * 12€ =  1320000€... que hi ha com per fer unes exposicions en condicions, grans i amples i per dotar d'endolls i accés a internet a totes les parades. Els del Clúster Balear no en tenien i això que estaven al davant.

Ibáñez... la seva mort, junt amb la d'uns quants altres, marca la fi del tebeo espanyol i del tebeo de masses... ja no hi haurà cues.. com no hi va haver interés artístic, comercial, industrial per crear escola al voltant d'Ibáñez i d'altres. El cas de com van deixar pansir el Pafman de Joaquín Cera, que era l'última esperança ens ho diu tot.

COLORS I ALTRES COSES LES HI POSO JO A LA NOTA DE PREMSA. NOTA DE COLOR A LA NOTA DE PREMSA.

En castellà han escrit "Grand Premio"... així que no solsament no saben escriure als correus electrònics sinó que els periodistes de premsa de Ficomic tenen problemes per a escriure i corregir textos.

Sobre els èxits de les expos d'Ibáñez i Trini Tinturé... nostàlgies al marge, és que eren les úniques que valíen la pena junt, per a que li agradés el tema, la del dibuixant de coses de por i de cartes del tarot... és que la resta (expo de Mad Max, de dibuixants de vídeojocs, de bruixes...) son escannejos d'internet... que te n'adones i no fa cua sota les aixelles de les multituds i passe rapidet, que no som tan babaus, que hi ha pàginas d'nternet a on podem veure originals escannejats a bona qualitat i i que es veuen millor que fent-hi qua davant d'altres no-originals perquè també són escannejos posats sobre paper ploma o cartró...

© 2024 Federació d'Institucions Professionals del Còmic. All rights reserved - Tots els drets reservats - Todos los derechos reservados