20240301

Si sapiguéssiu...

 Data Estel·lar si sapiguéssiu Divendres 20240301

Si sapiguéssiu com es trituren els vostres impostos en material mai utilitzat, en estris inútils, en canvis de maquinària perquè sí i llençar a les escombraries sense plantejar-se cap R de Reducció, Reutilizació ni Reciclatge ni Res de Res, si sapiguéssiu la quantitat de diners estampats a la cara de la gent perquè no molestin, i això es fa de manera habitual amb cert lumpen i certa ètnia, cosa que els donen ales per anar més enllà dels límits... 

I si recordeu que si sembla que els tres germans García Izaguirre, tenen tres minusvalidese com tres sols i que Koldo en té una de permanent. doncs és ben lògic, perquè des del 2022 es va obrir una rara veda per a donar certificats de minusvalesa, necessaris per a rebre cert tipus de beques d'educació especial, cosa il·lògica, per cert, perquè un pot tenir necessitat d'un tractament de logopèdia però no cal que tingui una minusvaldesa. És un altre fosc negoci amb famílies minusvalidades. Si era això a les capes baixes, buscat per elles o instigat per les institucions públiques com Serveis Socials, imagini's quanta gente de les alçades deu tenir minusvalideses falses per raó de la malaltia però reals en relació al carnet i ajus que en poden rebre:

Entre todo, el salario que cobraría Koldo García sería superior que el del propio presidente del Gobierno, Pedro Sánchez. "Habría estado percibiendo de forma irregular una incapacidad permanente, que para mucha gente es verdaderamente imposible conseguirlo", apuntaba el periodista José María Olmo.

 

 La Generalitat ha comprat, amb els diners Next Generation, desenes de milers de teles grosses anomenades "pantallaes interactives". Són teles grosses, més petites que les pissarres tradicionals que ja estaven en retirada. Per a instal·lar-les ha calgut eliminar material posat des del 2010, però generalment des del 2016 o 2017 o 2020. Altres pissarres digitals tipus pissarra blanca, ordinadors, i projectors, braços tipus grua... tot i que sembla actualització, el material anterior no estava realment obsolet. O. mirat d'una altra manera, podries comprar material nou cada sis mesos, perquè el hardware i el software i les prestacions milloren. 

Si mirem enrere, s'han tirat a la brossa milers de llibres de tot tipus... i ara demanen de posar biblioteques escolars, evidentment amb la compra de nous llibres. Que és bo comprar-ne però, així doncs, els llibres passen de moda. La jugada és: ahir es llencen perquè no calen perquè hi ha internet, cosa que li vaig sentir a un regidor que ho va ser de dues localitats veïnes entre elles i que deia que era llicenciat en Pedagogia, quan llavors encara desconeixíem la quantitat d'ignorants que tenen les carreres vinculades al Sector de l'Educació. Ahir es llencen però demà es dona l'ordre de comprar-ne perquè hi ha estudis que diuen que són molts necessaris el llibres. 

Em pregunto quans Koldos, quants Ayusos, quants d'aquest n'hi ha... perquè tot això són negocis. Seran tants com partits i alts funcionaris posats a dit, càrrecs de confiança, i seus d'Administracions Públiques, empreses públiques i ens público-privats n'hi hagi.

Entre tot això, val la pena recordar la de llbres, CD, DVD, CD-Rom que va arribar via Pressupost Públic però que mai no es va fer servir per a res en absolut, tirat amb el cel·lofan. 

 En cap moment no es planteja de manera seriosa la recollida selectiva i el tractament òptim per a separar els residus per part d'una Generalitat, Ajuntaments, Consells Comarcals (molts cops titulats de la brossa: deixalleries), Àrea Metropolitana de Barcelona (recollida hiper-selectiva a zones de cases). E que es diu és que la Generalitat només s'enduu el seu material, amb el seu codi instal·lat fa anys, quan l'interessant és fer d'Actor Polític de Primer Grau, fent servir la Funció de Promoció Política, i recollir-ho tot, inclús que la gent en porti més tecno-brossa, teles velles, etc... recollit tot d'un plegat i vigilat per a ser reciclat en condicions i no enviat alguln dia a destruir el Senegal amb verins tecnológics.

Tampoc no es planteja la venda, la reutilització per a qui ho vulgui del barri, del que sigui.

Al final, són uns quants pijos funcionaris que no baixen la mirada per sota d'alguna cota amb neu, gent que viu la vida en obres de teatre musical macdonalditzat però que els fan creure que és alta cultura, grans empresas amagades i un reguitlletz d'autònoms que fan el seu agost. 

Ara bé, hem hagut de sentir sobre si pagar o no al drapaire: no, perquè ho ven al pes.... 

Ai, si sabéssiu la de diners que tiren a les escombraries les Administracions Públiques i després no et volen ni fer una fotocòpia ni ajudar-te al que és la seva feina: omplir-te el formulari. I sobre coses en contra d'aixó: eliminaré qualsevol comentari. ÉS LA SEVA FEINA. ÉS LA FEINA DE L'ADMINISTRACIÓ. La feina de l'Administració no és llençar els diners en Telejetorra àlies Teletreball. És estar al peu de la finestreta resolents els temes a la ciutadania.