20171219

Vistos els debats...

Data Estel·lar enlesgrapes Dimarts 20171219

Vistos els debats a La Sexta i a TV3. i sentides i llegides propostes... la conclusió és que ESTEM EN LES GRAPES DE LES DRETES.

Debat de TV3: seria un miracle que s'inserís el vídeo... el primer cop de  la web de TV3. Ja m'ha donat error... ai, els inútils informàtics de la Generalitat... que cobren dels nostres impostos per no fer res de bo.




Propostes socials? Res.

Només hem sentit de manera immediata o variada parlar de "ajuts a la dependència", "pressupostos socials"i tal a  C's, PP o la CUP, tres partits descaradament de dretes perquè han recolzat polítiques de dretes o d'ultradretes (com hem, les ultradretes també són variades, mal que ens pesi).

Catalunya en Comú Podem ha optat per amagar-se, com si tothom sabés que és, si és que ho és, d'esquerres. I no és així, però ells només parlen per a quatre elits universitàries para-intel·lectualoides i no per als votants metropolitans.

Han decidit perdre i ens han decidit perdre'ns.

Al debat de La Sexta, encara van dir alguna coseta, però res.

A TV3, Vicent Sanchis va rebre un merescut cop d'efecte per part del candidat del PP, García-Albiol: va acusar de ser d'un bàndol... contra l'altre.

Van fer una mena de preguntes. Ni un obrer ni de coll blanc ni blau ni dona de la neteja ni aturat, sinó gent col·locada no sé sap com... de 6 preguntons, un era de Societat Civil Catalana, el primer; 3 o 4 eren de l'olla, vestits de groc; un era de Foment; l'altre era Joan Botella, abans politòleg i ara polític de "Federalistes d'Esquerres"... i cap pregunta valia un ral. 

TV3 va aconseguir manipular que ni 13TV, l'altra cadena groga.