20150525

Plagues contra SBD

Data Estel·lar auapa Dilluns 20150525

Buscant info sobre SBD, es veu que només existeix Isabadell.cat.

Hi vaig buscar informació sobre Sí Se Puede-Guanyem-Ganemos Sabadell durant dies i des, per acabar trobant-hi informació diferente a l'anterior, però publicada el dia posterior a les Eleccions Municipals del 20150524.

Ara bé, trobo y copiepgo un paràgraf que val la pena, signat per Jordi Serrano: parla sobre el final de Sabadell:

Des de que va explotar el cas Mercuri la ciutat està en estat de xoc: un brot a legionel·losi ha causat diversos morts; el mític bosc de Can Deu arrasat per un estrany efecte meteorològic; s’ha detingut una cèl·lula islamista radical. Es van vendre per un euro la Caixa de Sabadell després de 150 anys d’història, la companyia d’aigües CASSA ha acabat en mans d’AGBAR i el Centre d’Esports Sabadell ha caigut en mans japoneses. És com si totes les plagues bíbliques recaiguessin sobre la ciutat.

S’ha confirmat que l’alternativa havia de venir de l’esquerra. Ha faltat oferta: la demanda hi era.
Els grups autodenominats d'esquerres anaven cadascú per lliure mentre CiU queia per un govern dretà i retallant a la Generalitat.

A bones hores els polítics, tertul·lians i articulistes diuen que les Eleccions han estat una pèrdua de temps perquè no hi ha hagut debat ni propostes. La maginoteca, recordem'ho, ho va dir, gratuïtament i sense cobrar, DURANT les Eleccions.