20141023

XX Saló del Manga de Barcelona

Data Estel·lar anem a pams Dijous 20141023






El XX Saló del Manga de Barcelona se celebrarà del dijous 20141030 al diumenge 20141102.

 Horari
Dijous 30 d’octubre: de 09:00 a 20:00 h.
Divendres 31 d’octubre: de 09:00 a 21:00 h.
Diumenge 2 de novembre: de 09:00 a 20:00 h.

Lloc: com al Saló del Comic i com l'any passat, al Palau 1 i 2 del recinte de Montjuïc, és  a dir, pujant a l'esquerra,






Consell: dur alguna cosa per llegir i menjar perquè les cues pot ser tan immensa com l'any 2013. Les cues: 2 en concret, la d'anar a comprar l'entrada i la d'entrar al recinte es podien veure com prenien cadascuna cada una de les voreres, i donaven la volta per les cantonades.

Per això pot ser una bona idea fer la compra anticipada.

Inclús es pot fer la compra d'abonaments per 4 dies, una mica Feria de Abril: entrar i quedar-se ballant flamenc i aquelles coses que tan agraden els japonesos.

L'habitual és l'entrada geneal. Però si eren els xinesos els que no pronunciaven la "r"; els japonesos no pronuncien la "l". ¿No s'hauria de dir "generá"?

Hi haurà alguna signatura d'autors, amb una mena de protocol que, en fi, diria que és més fàcil rebre un sobre de la inexistent caixa B del Partit Popular, o igual fins i tot és més fàcil que un jutjat declari  que acusar Ada Colau i la PAH de ser filoterrorista és només "llibertat d'expressió" (ah, hi ha jutges que saben com no ser inhabilitats). Per cert, això hauria d'obrir la veda per acusar qui s'ha embutxacat diners, prebendes i vots a tones gràcies al terrorisme des de 1993.

Hui, no parleu de política, que això va de manga i comic... Pocs mangues i comics heu llegit.


També et pots disfressar de gat gras i lleig que no sigui Garfield. No, si és per la cultura, no pel negoci.

 No és tan fàcil com sembla trobar més PROGRAMACIÓ.

Com és habitual Ficomic no dóna pistes fins el mateix dia. Igual és per aquesta habilitat per la sorpresa que sempre tenen cent mils assistent i més aquestes trobades.

Però, atents, alguna cosa ha canviat:

Festival Cosplay. Disfresses elaborades que deuen costar un ronyó.

Ja el Saló del Comic va decidir fer activitats paral·leles. En aquest cas...

També teniu l'enllaç al dossier de premsa.. que no funciona... Proveu ara (20141027).


Looking for Something?
We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site.

La pàgina sol·licitada no ha estat trobada als nostres servidors.


 a veure si teniu més sort... que s'ho facin mirar, però estic fart de trobar-me amb casos similars.


Passem a parlar del cartell:


El cartell està bé. Més que repetir allò dels personatges o la metalingüística que podem veure a la mateixa icona de Ficomic (interrogant, admiració amb dues vinyetes). Potser s'ha utilitzat molt.

Vegi's el cartell del 32 Saló del Comic: aclamat, amb crítiques a les editorials per haver hagut d'eliminar anagrames dels superherois... però superherois, personatges, al cap i la fi. ¿Són els veritables protagonistes d'un saló?



Doncs no: el protagonisme passa a la comunitat. Editor, autors, guionistes, dibuixants, conferenciants, aspirants, lectors, familiars, amistats (doncs no em pensava que fos així), fans, aficionats, i això en un entorn de graus de frikisme, en el benentès que la paraula va ser acceptada fa anys per fer referència a variacions del fenomen fan, el lector-analista-aficionat-llençapedres-disfressat-vestit-especialista-passavaperallàperòconeixtotselsanimes.

Així que el cartell de José María Ken Niimura Del Barrio (a especificar) està bé perquè posa l'èmfasi en els "cent mil" assistents. Aquella gent que, segons sembla, sí sap on s'hi fiquen.