20131114

Doctor Who Day: allons-y

Data Estel·lar Chapapotia Dijous 20131114

Deiem ahir que tornàvem al 2002. L'estretor i la manca d'oxigen dels darrers anys del segons aznarat (Pla Hidrològic Necional, Chapapote, Invasió i Guerra contra Irak, xuleria, prepotència, corrupció, ineficàcia...)... ja gairebé hi hem tornat. En altres coses ja estem als anys 50, però. Ens movem en el temps gràcies a les sentències judicials i la volguda prepotència.

En canvi, dels temps en què només aquest blog i algun altre parlaven sobre el Doctor Who ja no queda res. Ara tothom en parla. Tothom de Frikiburg, perquè al món real ningú no sap ni què és ni l'importa. Mai no sents ningú que digui que s'ha descarregat (piratejat) aquesta sèrie ni que va per la temporada tal.

Tot i així, sembla que a Frikiburg s'ha convertit en tendència majoritària i que no ets ningú si no coneixes coses innecessàries sobre aquest Doctor Who.

Així les coses, la revista SciFi, que no coneixia i bé que hi he sobreviscut, s'esgota perquè la portada duu els doctors.

I a Barcelona faran un Doctorwhoday el dissabte 20131130 a l'hotel NH Rallie, metro L3 Les Corts, al costat del camp del Barça i de la seu en procés de privatització del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Pot ser una mena de Saló del Comic en pla Saló del TARDIS.

Entre les activitats, inclús una mesa rodona de bloguers. Acabo de dir que no sou ningú si no parleu sobre Gallifrey.

El mateix Tony Jim surt com a patrocinador... l'hauríeu de conèixer perquè vaig fer una ressenya del seu llibre (i prèviament me l'havia llegit, que consti). I ens ofereix coses interessants, com entrevistes a la gent que munta el DoctorWhoDay... commemorant 50 anys d'una sèrie que aquí ningú no coneix, que no és La Casa de la Pradera, i que ha arribat des del 2008, sense comptar el 1986-1987 a TV3 (el de la bufanda).

Al Tony Jim li robo la imatge de la portada el mateix dia que llegeixo a l'agenda del dia de El Periódico de Catalunya que a les 20h el Centre Cívic El Coll (seu Editorial Bruguera) donarà 2 episodis del Doctor Who... :



... el mateix dia que trobo aquest mini-episodi que segurament coneixereu.




... la mateixa setmana que, anant a comprar un tebeo d'un doctor antic, m'assabento que hi ha una pel·li o un episodi llarg de setanta i escaig minuts que faran al cinema a la una de la matinada d'un dissabte o d'un diumenge, en algun cinema...The Day of the Doctor.

... i un parell de setmanes després d'haver comprat, llegit i gaudit un volum anomenat Omnibus 1, de l'editorial IDW.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Se t'oblida que el Toni de la Torre fa la seva secció de sèries el dia 20 sobre Doctor Who #DoctorWhoaRac1 i que la Fnac està fent un ciclo de projeccions aquest mes. I una Marató benefica per la Marató de TV3 al Bharma el dia 16 nov...

maginelmago ha dit...

Tot això no se m'oblida: NO HO SABIA.

Si fos actes en commemoració de Verano Azul, encara ho entendria però una sèrie que només coneixem i valorem quatre gats...

Algú que converteix la gent en persones recordables a base de dir el nom, cognoms i alguna qualitat... el Doctor Who.