20220120

Linkedin no unido a la sociedad

 Data Estel·lar analitzada Dijous 20220120

Esto es lo que pasa cuando el Estado privatiza todo. La privatizacion real de las políticas activas de empleo desde 1993/1998 y posteriores llevó a que el empleo se tuviera que buscar en empresas privadas de internet como Infojobs... y luego llegó el linkedin, una cosa tan chunga que estuve recibiendo montones de mensajes porque se tragaba la información de emails de no sé quién que tenía el mío. "Ah, sí, es que en un curso nos dijeron que nos apuntáramos como ejercicio". Pues así Linkedin me llenó el correo de basura.

 La empresa privada lo decide todo sobre ti y sobre tu vida y sobre la vida de la sociedad, además de lo que tienes que pensar y en aquello en lo que te tienes que fijar. Un ejemplo es el idioma en el que tienes que vivir. Linkedin rechaza el catalán. Seguramente rechazará montones de otras cosas. 


 

Nota del Col·legi Prof. Ciència Política i Sociologia CAT COLPIS:

COL·LEGI  
LINKEDIN NO ADMET EL CATALÀ EN LA SEVA PUBLICITAT

Els darrers dies el Col·legi ha volgut publicar un anunci sobre una activitat formativa a Linkedin, però no ens ha estat possible: la xarxa ha rebutjat el nostre anunci perquè l’idioma “no era compatible”, s’havia d’escriure en castellà.
Com és habitual en totes les comunicacions de la nostra entitat la llengua de publicació d’aquest anunci, inicialment, era el català. No obstant això, les campanyes publicitàries a Linkedin només admeten un total de 19 llengües, i cap d’elles és el català. Des del Col·legi vam optar per posar només el títol de l’anunci en castellà, i mantenir la mateixa imatge, que conté text en català. Novament el nostre anunci va ser rebutjat perquè l’idioma “no era compatible”. Per tant, només podríem publicar l’esmentat anunci si text i imatge fossin íntegrament en castellà.

El compromís del Col·legi amb el català és ferm des del mateix dia que vam iniciar la nostra activitat, el 1989. Formem part del cens d’entitats de foment de la llengua catalana, i és per això que hem optat per no dur a terme finalment aquesta publicitat a Linkedin, si no la podem fer en la nostra llengua. D’altra banda, des del Col·legi procedirem a fer una queixa formal a Linkedin davant aquest greuge.