20160411

La dreta total a Catalunya

Data Estel·lar doncs sí tu Dilluns 20160411

A Catalunya governa la dreta, les dretes. Digueu-li com volgueu. De fora y de dintre de Catalunya. 

De nou, cops per partida doble, tant de l'ombra neoliberal catalanista (que va retallar sous dels que cobren menys y van mantenir aquells alts sous indeguts) com del fuet neoliberal electoralista del Partit Popular de Rajoy (electoralista perquè als seus feus de corrupció on són molt espanyols com cal sí que els paguen o sí que no els retallen o sí que fan oposicions si convé).

Passo a copipegar un text de Comissions Obreres amb el subratllat aclaridor.

El Govern de la Generalitat ha decidit ajornar, en uns 15 dies, la reunió de la Mesa General de la Funció Pública prevista per avui a les tres de la tarda.
L’Administració addueix com a motiu de l’ajornament la carta del Govern Central sobre compliment de dèficit i pagament a proveïdors.
CCOO volem recordar el Govern que:
- Els treballadors i treballadores de la Generalitat som els únics de totes les administracions de Catalunya i de l’Estat que no hem cobrat la paga de 2012 i que també tenim pendents les de 2013 i 2014.
- Catalunya es l’únic lloc on no s’han arribat a acords per recuperar la resta de condicions laborals i socials que se’ns van arrabassar el 2012.
- Ha de donar compliment a la Resolució aprovada per unanimitat pel Parlament de Catalunya on l’insta a negociar la recuperació de totes les condicions de treball  econòmiques i socials perdudes. 
 
 Un altre dia hauríem de parlar de:

-que Renfe/ADIF no funciona. És una gran estafa.
-que els autobusos privats (Sarbus, Sagalés) són una estafa. Dissabte: un per hora. De fet, un conductor-un autobús en un recorregut.
-que FGC comença a tenir avaries i retards grand un cop cada 10 dies, quan semblava que tot funcionava bé,
-que la Sanitat Pública és una estafa: a Catalunya no ha existit mai verament i el "sistema de la xarxa d'utilització pública" (és a dir, el negoci fàcil de pagar llits a empreses privades de clíniques) resulta que duu un retard de 3 anys pel cap baix. Això sí: a les notícies diuen "3 mesos". Ens ratifiquem: 3 anys si no tens càncer del greu (ai, sí, que no volíeu llegir aquesta paraula).