20100728

Parlant de pau

Data Estel·lar amb imatgeria Dimecres 20100728

Ho podeu ben creure: no és un dia ni serà una nit per sentir-se content.
Per tant, no és que aquesta quantitat de missatges d'avui tinguin a veure amb tenir un estat d'ànim elevat.

Però volia fer això, i només es pot fer quan hi ha més temps. Avui n'he tingut.

La Fundació per la Pau és una Organització No Governamental (ONG) que tracta temes de pau, desarmament i resolució de conflictes.

Entre les seves activitats, hi ha la del Comic per la Pau. Sempre és bo recomenar aquest comic, ni que sigui per un dels seus autors.

Ara se m'acut... Potser seria hora de fer coincidir la Fundacio per la Pau amb Jan, el de Superlópez, pel vincle estret que hi ha des de finals dels anys 90 entre les aventures de Superlópez i la cultura de pau.


Un altre mitjà que utilitzen per a relacionar-se amb els socis i patitzants és el Butlletí. Això dels Butlletins és un clàssic, i cada organització en té un. No sé si tothom qui en rep, els llegeix. Sospito que no. Al menys, va bé fullejar-los. Avui dia, amb Internet penso que tenen menys sentit. De fet, en ser part dels butlletins, podeu trobar a Intenet les imatges que he fotografiat (més ràpid que escanejar, amb una qualitat semblant i no m'haig de barallar amb l'antipàtica HP psc 2210-all in one... hui, hui, hui, molt m'ha de convèncer HP perquè li torni a comprar una impressora-escàner... havent-hi altres marques de les quals, a priori, no sé si funcionen malament):


He tingut problemes en penjar les imatges. Són fotos, després retocades en PaintShop, gravades en jpg, a les quals hi vaig enganxar una imatge directamente des d'OpenOffice Draw, i tornat tot a gravar en jpg. Tot i que semblava que tot marxava bé, donat que es veia la imatge a la Vista Prèvia de l'Explorador del Windows (hi ha alguna altra prova millor?), no es deixaven enganxar al Blogger, perquè aquest programa no està preparat per rebre coses rares (jpg amb part d'odg, tot i que només es digui jpg). Per tant, informàtics de Blogger: a veure si us poseu les piles perquè el dia menys pensat, si no passa ja, qualsevol altre sistema de blogs i de fer pàgines webs us passarà la mà per la cara. Les extensions d'Open Office són les normalitzades per a les Administracions Públiques, per tant, convé que hom hi pugui treballar a Internet, a Blogger o allà on sigui amb elles.