20090601

Primera Divisió

Data Estel·lar postsalonera y postehlokhai Dilluns 20090601

Latiacomforo va sortir a la tele... Molt bé.

Però junt amb els popes: La Cárcel de Papel, La Guía del Comic (l'únic que existia abans que Internet, va bé de recordar-ho), lambiek i Comicat (em sona que n'havia parlat... igual no: és allò sobre ).


I als enllaços... jo, què bo! La Maginoteca - Blog sobre tebeos "Sobre tebeos"... Que quedi clar. ;D que sovint no ho sembla...

Això és Primera Divisió.

Per cert, d'allà enllaço al blog: i diu el següent:

I aprofito per assenyalar dues coses importants, en resposta a moltes preguntes i comentaris fets en els blocs al voltant dels preus del manga en català.
La primera és que no tenim cap mena d’ajut de la Generalitat de Catalunya ni de cap d’altra institució. Ni mai han mostrat tampoc el mes mínim interès per allò que estem fent. I nosaltres no ens hem arrossegat pidolant almoines.
TRADUZCO: EL MANGA EN CATALÁN ERA MÁS BARATO QUE EN CASTELLANO PERO NO RECIBÍA SUBVENCIONES. La idea de vender más barato el manga en catalán era para crear un mercado. Pero resulta que ahora se dan cuenta de que pierden dinero. Es interesante leer ese artículo de Joan Navarro.

Això no té res a veure amb el tema del missatge però ho he vist i, vinga, com que aquest blog és un desastre de temes, ara tampoc no ho notarem.