20130213

El mariner Corto desembarca a TGN

Data Estel·lar fumfumfum Dimecres 20130213

Veja'm. No és que hagués abandonar el blog. Certament em faltaven algunes idees, però material en tenia i en tinc a la pila de bloguejar tant com en vulgui. Sobretot, la grip-refredat total... porto un mes. I això és de blog si pensem que, com a blogaire principal de la maginoteca, a excepció del meu col·lega el Perrito Piloto, de qui la darrera notícia és que sobrevolaria l'autopista de l'urani de Níger, sembla que cal explicar coses personals de la vida d'un mateix, en el benentès que sigui veritat o no el que s'expliqui.

Així, un dia llegeixo que Corto Maltés arribarà al port industrial de Tarragona, pujarà més que passejarà pels carrers del Serrallo cap a la zona pisos antics propera a la Rambla i parlarà sobre La Balada de la Mar Salada.

Això serà de la mà de l'Associació Ariadna a la Biblioteca Pública de Tarragona,

Adreça: Carrer Fortuny 30. 43001 Tarragona
Data: Dijous 20120228.
Hora: 18h30'. Per la tarda, per tant.


Deu ser apassionant comentar un comic sobre gent que parla i fuma sense parar en primers plans, amb siluetes iconogràfiques de vaixells que evoquen una calma impossible. Així i tot, tant de bo que el gafapastisme no ens faci perdre el Nord o anirem tots a Mû.

 ¿Heu vist la pel·li d'animació sobre el Transiberià? Bé, igual és que a mi m'agrada perquè surt Àsia Central, Sibèria i tot això...