20110217

Allons-sus

Data Estel·lar a la Cascada de Medusa Dijous 20110217

Ah... no el vau veure, oi? 27 planetes... molts d'ells coneguts... robats dels seus sistemes solars i duts a la vora de la Cascada de Medusa. I coneixíem nosaltres uns quants d'aquests: el planeta de les abelles gegants, que és una de les causes de la desaparició de les abelles de la Terra, el planeta de les patates de greix, Callufrax Minor, La Terra (aquest igual us sona més) o Shallacatop (planeta bessò de Raxacoricofallapatorius)... Aquest darrer el recordaran vostès perquè va iniciar l'Edat Dorada de la Primera Ministra Harriet Jones després de la invasió d'una família

27 planetes a punt de ser aliniats per tal de ser fer servits d'antena pels daleks per a destruir el continu de l'Univers, la realitat, la bomba de realitat que destruiria totes les realitats alternatives (anomenats "paral·lels", compte amb el bon mot).

Si algú llegeix això, ja sap que vaig dir que els companys del Doctor no havien après a ser com ell.
Jo deia no eren com l'heroi somrient... però més encara... recordeu quina gran cosa va fer el Doctor contra l'Amo (Master, in English)? Doncs, va ser premonitori: a l'episodi posterior, el mateix Davros, li va dir al Doctor que havia convertir tots els humans que l'havien acompanyat (la Sarah Jane Smith, la Rose Taylor, el Capità Harkness o la Marha Jones, o el mateix Nikki Smith) en uns assassins perillosos. Les seves solucions eren... hauríeu de veure la sèrie... ah, però el Doctor supera tot això, gràcies a la Donna Noble... Oh, què divertit, i quina pena... per què?... i quina quantitat d'esdeveniments diferents en un sol episodi. Dos doctors iguals i la Doctor Donna. Sí, senyor, sí... allons-y, Alonso... millor encara: allons-sus, Sus, amb un dibuix tan xulo com aquest i que surt d'aquí:



Amb tornavís inclòs.

Què es pot pensar d'aquest bloguer, si ara acabo dient que, sospitant que s'acabava el Doctor Who al 3XLnet, vaig tornar a llegir alguna cosa de Martin Mystère... i que, posteriorment a aquest episodi he començat Haruhi Suzumiya, que comença amb "Si hay algún extraterrestre, viajero del tiempo, habitante de universos paralelos o persona con superpoderes que vengan conmigo".