20111115

Pere Navarro ja no opta a liderar el PSC

Data Estel·lar desallotjada Dimarts 2011115

Terrassa va ser una de les seus més actives del 15M a Catalunya durant la primavera del 2011.

A la Plaça Catalunya de Barcelona van ser desallotjats a puntades de peu per una policia que no ens mereixem els que paguem impostos, dirigida per un cabdill perillós de CiU. Aquest individu encara continua al Govern, encara i durant tota la nostra vida li pagarem el sou.

Durant el novembre del 2011, lògicament en plena campanya electoral, els Indignats (15M) han tornat a fer-se visibles, tot i que sempre han estat actius (ser visible i ser actiu són dues coses diferents). En aquest cas, l'Alcalde del PSC de Terrassa, Pere Navarro, va fer desallotjar els manifestants a puntades de peu per una policia local que no ens mereixem els que paguem impostos. No donaven bona imatge.


Pere Navarro optava per ser líder del PSC (PSC-PSOE). Si volgués liderar un partit no-democràtic, en Pere Navarro es trobaria al camí adient. Si es tractés que el PSC fos un partit democràtic, que entengués de demandes socials i no només d'agenollar-se davant la CECOT, ja seria un altre tema, un tema mitjançant el qual en Pere Navarro hauria perdut totes les oportunitats per liderar aquest partit democràtic.

Com que els del PSC diran que sí que en són de democràtics i demòcrates, és obvi que la carrera política de Pere Navarro per liderar el PSC i per liderar Catalunya s'ha acabat per sempre. Suposem que dimitirà d'alcalde durant aquesta setmana, per responsabilitat. Si no fos així, significaria que li estaríem pagant, els que paguem impostos, un sou que no es mereix. També seria tant com dir que PSC i CiU fan el mateix, per tant són el mateix. I que tots els polítics són iguals; i, com que sempre s'empipen quan es diu això, suposo que farà alguna cosa per no ser igual, sinó millor en el sentit de democràtic.

És clar que el PSC és aquell partit que va votat en bloc contra la democràcia amb la reforma constitucional, en impedir un debat social i polític, en impedir un referèndum sobre la mateixa reforma, en impedir l'expressió de la població (ciutadans esdevinguts súbdits del sultà perquè el PSC ho va voler).

http://www.setmanaridirecta.info/noticia/lalcalde-de-terrassa-ordena-el-desallotjament-de-la-nova-acampada-indignada

Vídeo dels fets

Àudio dels fets

Carta dels Indignats de Terrassa

Notícia a Ara

Notícia a El País


Sembla que va ser a traïció: "és que no tenim cap dret a ser advertits?"

Enllaços des de la web Agora

Explicació a Kaosenlared.

I un vídeo de Iñaki Gabilondo (aprofitant que he passat per El País). Com que el tiu ja està jubilat-defenestrat, ara calla menys: i diu que és indignant que el PSOE (on viu el PSC) i el PP no hagin postul·lat un reforçament de la democràcia (que és el que milions de ciutadans han demanat durant el 2011, tant a Espanya, com altres països de les revolucions mediterrànies).

 20111220
Treguin conclusions sobre quin model de societat volen els militants socialistes: Pere Navarro va ser escollit gran líder del PSC a mitjans de desembre, per retirada d'un candidat i tal. Clar: si no hi ha contrincants, tot és més fàcil. Si no hi ha idees, també: perquè no hem vist ni una sola idea per part de les plataformes ni candidats grans del PSC, tot i que se'ns havia dit que hi havia moviment entre els internautes de la blogosfera socialista, sobretot de les JSC. Si tenien alguna idea, suposo que han vist la llum i les han suprimit: el partit està per sobre de qualsevol idea ni proposta.Un matón estil Felip Puig com a President de la Generalitat?

Així mateix, aquest article ha estat dels més llegits del mes... segurament ¬¬ haurà contribuït a la seva victòria ¬¬