20111004

Qui votar o NO votar el 20N?

Data Estel·lar... emsemblaquebloggerhatornatacanviareldisseny? Dimarts 20111004

Generalment no acostumo a transcriure enllaços que rebo... Aquest cop, però, coincideix força amb molts missatges que us he plantejat durant el 2011: votar o no votar, participar o no, a qui votar... i a qui evitar votar, a qui NO votar. Això ho cita expressament el mateix títol del Fòrum de Reflexió Qui votar o no votar 20N?

No me l'he mirat però sospito que té relació amb l'impacte (millor dit: nul·litat d'impacte) del 15M a les Eleccions... igual que va passar a Portugar, on una massa que no podem anomenar intel·ligent va atorgar majories als grups de dretes, els quals van ser ajudats, com ja va constatar la maginoteca per un sistema electoral vomitiu que sobrerrepresenta les opcions mínimamente majoritàries i perjudica la resta... és a dir, que té efectes antidemocràtics clars i que anorreen el debat.

Fan un acte presencial:  

Acte del dia 4 d’octubre: Presentació de Nova - Innovació Social i Reflexió Opcions 20N

Lloc: Àgora Catalunya. Plaça de Catalunya, 9, 4t, 1a 

Hora: 19h

I també faran fòrums mitjançant Internet: em sembla que són com enquestes de satisfacció d'aquelles que no es mira ningú. Sospito que les seves idees, bones o dolentes, encertades o fora de lloc, no sortiran dels seus caus. Com estem veiem, TVE, TV3, El Periódico de Catalunya y altres mitjans només serveixen durant el setembre-octubre 2011 per fer burda propaganda pagada generalmente per tots sobre dos candidats de dos partits, en concret, pel que veig, per dir que un, que ha estat a molts governs de dretes dient-se d'esquerres farà coses molt positives per a la població, totes aquelles que ha evitat fer mentre ha estat en aquells governs, però sempre "per responsabilitat i sentit d'Estat", per descomptat.

Aprofito per posar una cosa que no sé ni què és: Becobook, una xarxa social sobre forma de viure sostenible i ecològica. Pot estar bé. Ja em direu alguna cosa (no, si crec que em direu res, només és una forma d'expressar-se)..