20070614

Temaris oposicions

Data Estel-lar Denuevoconvosotros Dijous 20070614

Temaris per a oposicions de tots els grups a EAPC (Escola d'Administració Pública de Catalunya): Cos Superior i de Gestió
Cos Administratiu i Auxiliar Administratiu.

Tant el Cos de Gestió (Grup B) com l'Auxiliar Administratiu (Grup D) fan remissions al Superior (Grup A) o al Administratiu (Grup C), és a dir, al Grup immediatament superior. Per tant, més val estudiar directament el temari dels grups A o C, encara que ens presentéssim als grups B o D. Exemple per si algú no ho capta: em vull presentar al Cos d'Auxiliar Administratius (Grup D); molt bé, nen, doncs agafa't el temari del Cos Administratiu (Grup C).

Quan dic temaris, vull dir: el llistat de temes i la seva explicació. Abans es venien un llibres (no gaire cars, que fossin 12€, molt menys que qualsevol àlbum de Glénat, Norma, Dibbuks o altres). Ara ho tenim a Internet.

Abans com ara, pot ser útil el Cos Administratiu però el Cos Superior només és una guia.

Per a l'Estatut d'Autonomia de Catalunya (EAC 2006), cal mirar el propi EAC, és clar. Evidentment, també és en castellano i aranès. Inclús en euskara i galego. Això, a mi m'encanta, però hauria de ser normal i una curiositat a destacar en un blog perdut.

Més difícil és trobar el text de la Constitució Espanyola (CE1978), cosa que és un indicador de la rellevància que té el document legal i fundacional de l'Estat actual front les freqüents al·lusions dels polítics i càrrecs públics.

El text de la llei 30/92, modificat fins a l'avorriment

Altres normatives es poden trobar a molts llocs però també aquí