20171030

Ja ho sabia l'exalcalde de Sabadell

Data Estel·lar belgicana Dilluns 20171030

https://twitter.com/julifernandez/status/924413822676406274


Juli Fernàndez va ser alcalde de Sabadell dos anys, dins de l'àmplia coalició de l'Ajuntament.
Sota el seu mandat, els carrers comencen a acumular més brutícia que sota el del Bustos, que ja és dir. Sabadell s'ha convertir en un gran bar i van decidir tornar a abandonar els barris que no fossin la Creu Alta.

Ni són d'esquerres ni se'ls espera...

Ara bé, el dia dissabte 20171027  a les 16h13' sembla que l'excalde sí que sabia una cosa que va dir de manera enigmàtica a twitter.

La tarda anterior, sense consultar a la ciutadania (200000 habitants que no compten per a res), l'alcaldia en mans de Matias Serracant va treure la bandera espanyola i l'europea. L'alcalde Serracant segueix sense saber el que és una escombra ni el que són llums als carrers, en avingudes com la de Barberà o en carrers secundaris. Entenem que no pensa netejar amb les banderes, perquè encara n'ha deixat dues.

Benvinguda a la República en bona companyia i a la sabadellenca amb belgues!



Belgues: llaminadura típica  de la pastisseria Genescà de Sabadell.


Recepta en vídeo:





Dissabte i diumenge, no hi ha govern ni autonòmic ni estatal republicà a Catalunya. Han fet com quan van deixar tirat al ministre de l'interior i al portaveu (crec que era) del PP quan els atemptats dels trens. El govern de JxS també ha fracassat en el post-nyap.

Dilluns al migdia, la premsa diu que Puigdemont,  junt amb la consellera de Governació, Meritxell Borràs; el conseller de Salut, Toni Comín; el conseller d'Interior, Joaquim Forn; la consellera de Treball i Afers Socials, Dolors Bassa, i la consellera d'Agricultura, Meritxell Serret, dels que cobren amb ell han fugit a Bèlgica. Han fugit com sol fer la burgesia fabricaproblemes d'aquest país.

Amb el sou que els pago, que em duguin tots els tebeos de Dupuis que sigui possible: Jidèhem, Will, Peyo, Lambil...

Si no és així, que no tornin i que deixin els meus diners i els de tots els altres contribuents en un lloc visible on els puguem recuperar.

 No queda fi que el exgrancapdelapolicia vagi a trobar-se amb l'advocat d'ETA i "expert en drets humans.

Segons El Español:

"Puedo confirmar que represento al señor Puigdemont", ha dicho este letrado conocido por haber desempeñado en el pasado la defensa de la etarra Natividad Jaureguí quien consiguió impedir la entrega a España de la terrorista, reclamada por la Justicia

Segons el diari Ara:

Un advocat flamenc especialista en drets humans confirma que té Puigdemont com a client

Paul Bekaert assegura que el president de la Generalitat és a Bèlgica i que li ha demanat assessorament legal


Ara, feu-me dos favor: cremeu les banderes y cremeu les banderes, que la República Popular Xina ja ha guanyat molts diners amb les vostres estupideses quatribarrades i rojigualdes.

I esperem per tenir els carrers nets i arreglats, les llums enceses quan no s'hi veu, transports públics que mai no veurem en funcionament, energia solar fotovoltaica arreu i milers d'assistents i treballadors socials que vagin pis per pis per resoldre els greus, sostingus, creixents i persistents problemes socials que hi ha al llarg de Catalunya però que, vosaltres, burgesos que us penseu que esteu fent revolucions, no voleu veure.