20151215

No poder votar

Data Estel·lar l'altre dia era demà Dimarts 20151215


Mireu quina llàstima és no poder votar:

El quadre següent indica 5 partits d'àmbit espanyol. Podríeu afegir ERC (ERC+Socialistesescindits), exCiU (DiL=CDC+DC+Reagrupament, Unió). 

On hi diu UP Unidad Popular hauria de dir IU Izquierda Unida.
Tant se val, com si no diu res: no es presenten a les circumscripcions electorals de Barcelona, Tarragona, Lleida o Girona, és a dir, no existeixen a Catalunya. I resulta que són els únics netament d'esquerres si hem de fer cas del seu programa electoral, confrontat amb els altres.

"Nacionalización de servicios públicos": donc sí, si es vol que funcioni alguna cosa.

El famós Podemos , on diu Podemos vol dir a Catalunya En Comú Podem, doncs ja ho veieu, que passen de tot això. Quina llàstima perquè les dretes i els votants dretans i les votants dretanes sí que tenen moltes opcions de vot. Els esquerranets, esquerrans, afavoridors de la igualtat social i de la igualtat d'oportunitats, els de centre-esquerra, etc., com a molt poden veure el apagat Sol emboironat en lila d'En Comú Podem a Catalunya y a la majoria de circumscripcions electorals.

Al menys, esperem que IU hagi pensat en desfer el partit per autonomies, que seria l'única manera d'obtenir el benefici que tenen els PANE (partits d'àmbit no estatal) per reeixir a la malhaurada llei d'Hond.