20150518

Taller de Còmic a Montcada i Reixac

Data Estel·lar puntdelectura Dilluns 20150518

ANUL·LAT EL TALLER per manca d'assistents. Aquí calculem en 5 com a número elevat però n'hi va haver 1, potser per època d'exàmens o com a demostració que el comic és una activitat minoritària. 

De totes maneres, llegiu el missatge. Potser us en faré cinc cèntims sobre el seu contingut.
Lloc: Biblioteca Elisenda de Montcada.
Adreça: Carrer Tarragona, 32. Edifici Montcada Aqua. Al costat de la rotonda gran de la C-17 (la carretera que travessa Montcada amb túnels).
Localitat: Montcada i Reixac
Data: dimarts, 20150526
Hora: 18h.

Montcada està perfectamente comunicada per tot tipus de línies de Rodalies de Renfe, autobusos, carreteres...

Dintre dels Tallers BiblioJove, es farà el Taller de Còmic "Cinc noms per a la historieta: còmic, tebeo, BD, manga i novel·la gràfica".

Tot i que diu "Jove" seguramente que qualsevol edat és benvinguda.

Pel títol promet ser una cosa variada.



Una informació important és que ES TRACTARAN COMICS QUE EFECTIVAMENT HI HA A DINTRE DE LA MATEIXA BIBLIOTECA ELISENDA DE MONTCADA. És a dir, que serà pràctic per algú que vagi despistat o que no conegui gaire els comics però s'hi vulgur apropar a la seva lectura. Tots els comics dels quals es parlaran es troben allà. La informació la tinc de molt bona font.

Molt interessant, a més, que els assistents puguin dir-hi la seva. Esperem que sigui veritat. El resultat final pot ser molt interessant. Estarem atents. Oh, i tant que estarem atents.