20110527

Barcelona 20110527 19h

Data Estel·lar com crear disturbis Divendres 20110527

CONVOCATÒRIA PLAÇA CATALUNYA
DIVENDRES 19h  SET DE LA TARDA SIETE DE LA TARDE
SEVEN AT EVENING SEPT HEURS SOIR


QUI S'HAN PENSAT QUE SÓM, NOSALTRES?


Felip Puig, el creador de disturbis, encercla la Plaça Catalunya el divendres 20110527, amb tota la policia que pot, amb algun helicòpter i tot, i desallotja per crear disturbis a aquells que no han creat disturbis.

I el nou senyor feudal de Lleida també ha optat pel mateix camí de la violència contra la justícia i contra la democràcia... curiosament, un parel del dies (ho va fer el 20110525 a Els Matins, de TV3) després que es postul·lés ell com a futur líder per al PSC perquè ha guanyat per majoria absoluta. En paraules seves: "per tornar a ser la referència del catalanisme d'esquerres". Doncs si el catalanisme d'esquerres són les mateixes porres odioses que feia servir l'escut de la Guàrdia Civil franquista, que se'l confitin.

Comentari al 3cat24, d'un lector que signa com a Joan:

La plaça mai no havia estat tan escombrada com aquests darrers dies. Aquesta és la seva particular manera d'entendre la democràcia participativa de què parlava el Sr. Àngel Ros l'altre dia; repartint estopa. Ara que ja han guanyat les eleccions, a estovar el jovent...
(perquè, una cosa clara: els ajuntaments socialistes, per alguna raó, i no és la primera vegada que en faig esment, de neteja de la via pública no en saben, no els interessa, no la saben contractar a les empreses... però els carrers tenen sempre pinta greixossa, així que no m'estranyaria que tingués raó).

I aquests són els grans resultats, que tan orgull donen a Àngel Ros:


2011 2007




Total votantes 45.565    49,81%             51,80%
Abstención 45.906 50,19% 48,20%
Votos nulos 721 1,58% 0,50%
Votos en blanco 1.943 4,33% 2,78%


 Per començar, ha aconseguir donar la volta a la truita: al 2007, l'abstenció era de gairebé la meitat i ara és de poc més de la meitat... per tant, Àngel Ros ha estat votat, en el millor dels casos, si hagués aconseguit tots els regidors de Lleida, per 400 votants menys que els abstencionistes.


PARTITS VOTS % VOT ESCONS
PSC-PM 18864 42,07% 15
CiU 82121 8,31% 6
PP 74101 6,52% 6

Els percentatges de vot de la taula superior no poden donar 100%... perquè tot un 14.55% de gent ha votat candidatures que no han obtingut representació. No té gaire legitimitat el flamant Alcalde Àngel Ros: directament a candidatures, un 49.38% dels votants han passat d'ell... i, a part, els altres


Si algú es mira el mètode del feixisme clàssic per demostrar que hi ha problemes, trobarà que un dels mètodes és crear-los: anar a manifestacions i pegar, molestar, rebentar les reunions... per demostrar que així no es pot seguir i que cal una mà ferma i dura que sàpiga controlar el tema.

http://acampadabcn.wordpress.com/

 10:20H: ESTAN CARGANDO DESDE HACE DOS HORAS SIN PARAR Y TIRANDO GAS PIMIENTA
Se han llevado ordenadores y materiales con contactos de personas, para controlar las redes creadas entre personas. Son peores que la CIA!!!
Pilotes de goma i porres contra manifestants pacífics. Violència contra pau.

Artur Mas, dient el dimecres que CiU és la majoria silenciosa i d'altres són la minoria sorollosa, va donar la gran empenta. No s'ha assabentat de res aquest home. Està més iaio i atrofiat que el d'abans. Clar, com que parla amb aquesta veu, sembla que el que diu és seriós i veritat. Els vots cap a CiU o cap a qualsevol altra partit no són majoria de res. No hi ha majories de res. Ni en política ni en altres àmbits de la vida social. Postfordisme, en diuen. Tant se val: que hay gente pá'tó, i cada cop més.

Ara bé: m'agradaria veure els policies pegant els dolents. El helicòpter, fent batudes contínues per tota la costa, assetjant els narcotraficants. La policia, encerclant polígons industrials plens d'empreses il·legals, amb economia submergida. Cops de porra contra els que trenquen el descans veïnal. Què potser enviaran una esquadra a bombardejar algun paradís fiscal, proper o llunyà? Les Illes Cayman, per exemple?  En fi, que estaria bé que lluitessin contra el mal i no contra el bé.

Artur Mas i CiU, i el PSC de Lleida han optat pel seu model de societat i de policia: Síria. al-Assad és el gran líder que els il·lumina. Això deu ser la famosa civilització mediterrània. M'ho podrien haver dit abans i ja sabria parlar noruec.

No se n'han sabut estar paradets (al contrari que quan veuen els rics fugir amb tota la pasta, que no diuen res). No n'han sabut, no. No han volgut esperar-se a que la gent s'avorrís -el final era el dia 18 de juny- i se n'anés tothom a casa. Segurament no hi ha hauria hagut cap gran canvi. Nunca Mais, Un Altre Món és possible, 0.7%, cap resultat... però no volen ni això.

Només recordaré com els seus avantpassats van eliminar fins que l'oblit les factories que els anarquistes havien fet funcionar durant la Guerra Civil, amb més productivitat i eficiència que els altres. El primer que va fer el Franquisme va ser desmantellar absolutament aquelles poques fàbriques, no només prendre'n el control. Per esborrar el record.


Però volen demostrar que són durs. Que ningú no ha de piar. Ni proposar. Ni queixar-se. Ni dir res que no sigui "sí, bwana". Que ahir ja va sortir a la premsa que això de les protestes dóna mala imatge "als mercats".

I han demostrat que ARTUR MAS JA NO TÉ CAP LEGITIMITAT PER SER PRESIDENT DE TOTS ELS CATALANS I CATALANES. TOT UN CRACK, EL TIU: EN MENYS DE 6 MESOS HA PERDUT EL SEU CABAL POLÍTIC.

L'AVÍS ÉS PER A LA RESTA DE LA POBLACIÓ, NO PER ALS ACAMPATS.