20101027

Balanç de Rodalies de Catalunya operat per Renfe

Data Estel·lar per parsec Dimecres 20101027

Balança de Rodalies de Catalunya operat per Renfe: el malalt mor.

Setembre 1: redades de caçador de gent que es cola.
Setembre 2: no hi ha setmana que els trens de matí o tarda no funcionin molt malament al menys dos dies.
Octubre 1: eliminen d'amagatotis més d'un tren en hores puntes.
Octubre 2: eliminen els trens dobles en hores puntes del matí. De cada tres trens que eren dobles i que haurien de ser triples, es queden en dos trens de vagó únic cap a les vuit del matí.
Octubre 3: Aquests trens són aquests nous. En realitat, uns metros petits sense cadires i sense ni pals per aguantar-se.
Octubre 4: millores: han tornat a retolar el "Martell trencacristalls" que ara es diu "Martell trencavidres".
Octubre 5: millores: van pintant de color taronja clar els trens de Rodalies. Al gener traspassaran els cascajos Regionals a la Generalitat. Suposo que, com que sempre han estat de color taronja, doncs els pintaran de vermell, com els de Rodalies fins que aquests van ser traspassats a la Generalitat.
Octubre 6: possibles vagues encobertes.
Octubre 7: el tren arriba tard amb mitja hora (data: 20101027) pel matí. Ho avisen just quan ha de passar el que no passa. A la línia 2, verda: passará mitja hora després. Demanar el  justificant fa que la venedora de bitllets (una subcontractada però que ni així té excusa) ens miri malament. No li demanem la Devolució Exprés "gracies senyors de plaça catalunya per no tornar el billet amb 14 minuts de retras ( ej que pone 15 min)", segons han escrit aquí.
Octubre 8: estacions brutes. Escales brutes. Estacions arreglades fa un any amb desperfectes per pur desgast, per haver estat fetes amb materials de dolentíssima qualitat. Manca d'accessos de veritat (una rampa aquí, lluny per accedir) i un ascensor allà però no a l'altra banda. Aixecament d'andanes: el terra s'adapta al tren en comptes del que seria lògic, que és no comprar els trens als amics sinó als que els saben fabricar.
Octubre 9: fracàs absolut dels trens nous. No s'hi pot respirar: no hi ha renovació d'aire.Pudor de fems fecals
Octubre 10: 30 persones comprimides en l'espai de les portes, i entrant més gent a mitja hora d'arribar a Barcelona. Com en els temps de les vagues salvatges de l'època aznarista.



En resum: el PSC no ha estat capaç ni de conduir uns trens.